öncelikle aramıza hoşgeldin canım burda çok kısa sürede kaynaşıcağından eminim bu sayfa diyet sayfası bizimle diyet yapmaya karar verdiysen günlük neler yaptın yazarsın haftada 1 de kilonu yani verdiğin kiloyu yazarsın ...
ama yok ben diyet için değil tanışmak istiyorumda diyosan oda olur...
ne sormak istersen sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırız .eğer kişiye özel bişey sormak istersende ismini tıkla onun profiline istediğini yaz canım tanıştığıma memnun oldum daha nice görüşürüz inş...🙂
var tabii hurhur 10 kilo verdi bende 3 kilo verdim elisev en son gördüğümde 7 kilo vermişti ama ben gevşeklik yaptım belkide geri aldım neyse bundan sonra azalıcaz hep beraber😀
Kizlar hepinize zayfilarken basarilar dilerim, umarim yaza kadar istediginiz ideal kilonuza ulasirsiniz….Müsadeniz olursa bende size katilmak istiyorum….Yarin tartilip kilo boy vs. yazarim….Hep beraber yaza manken gibi girelim 😀
Kizlar hepinize zayfilarken basarilar dilerim, umarim yaza kadar istediginiz ideal kilonuza ulasirsiniz….Müsadeniz olursa bende size katilmak istiyorum….Yarin tartilip kilo boy vs. yazarim….Hep beraber yaza manken gibi girelim 😀
ne demek çok mutlu oluruz hemde çoğumuz sabah başlıyo zaten çok mutluyum gerçekten bu şekilde daha kolay olucak işimiz hoş geldin canım allahın izniyle başarıcaz hepbirlikte😀