YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Valla su sirkeli suyu icen Meleklerimizi tebrik ederim 🙂🙂

Ben denedim, ama aussie'nin yazdigi gibi, bende tiskindim ya , allah günah yazmasin...

Ama bencede elma sirkesi daha iidir hurhur abla, yani sirkeyi önerenler hep elma diyor.

🙂

bende sana katılıyorum bencede elma sirkesi olur sanki ayrıca tadı okadar kötü değil bence😀

hepinizi canı gönülden destekliyorum siz azimlisiniz neler başarmadınız kiloda neymiş hadin manken gibi olmayatam gaz ileri melişlerim

meraba arkadaslar ben yenı katıldım tanısmak konusmak ıstıyorum nısanlıyımm sıkıntıları oluyor sızınle paylasabılır mıyım 🙁

meraba arkadaslar ben yenı katıldım tanısmak konusmak ıstıyorum nısanlıyımm sıkıntıları oluyor sızınle paylasabılır mıyım 🙁

öncelikle aramıza hoşgeldin canım burda çok kısa sürede kaynaşıcağından eminim bu sayfa diyet sayfası bizimle diyet yapmaya karar verdiysen günlük neler yaptın yazarsın haftada 1 de kilonu yani verdiğin kiloyu yazarsın ...
ama yok ben diyet için değil tanışmak istiyorumda diyosan oda olur...
ne sormak istersen sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırız .eğer kişiye özel bişey sormak istersende ismini tıkla onun profiline istediğini yaz canım tanıştığıma memnun oldum daha nice görüşürüz inş...🙂

Kizlar hepinize zayfilarken basarilar dilerim, umarim yaza kadar istediginiz ideal kilonuza ulasirsiniz….Müsadeniz olursa bende size katilmak istiyorum….Yarin tartilip kilo boy vs. yazarim….Hep beraber yaza manken gibi girelim 😀

ne demek çok mutlu oluruz hemde çoğumuz sabah başlıyo zaten çok mutluyum gerçekten bu şekilde daha kolay olucak işimiz hoş geldin canım allahın izniyle başarıcaz hepbirlikte😀