Kizlar hepinize zayfilarken basarilar dilerim, umarim yaza kadar istediginiz ideal kilonuza ulasirsiniz….Müsadeniz olursa bende size katilmak istiyorum….Yarin tartilip kilo boy vs. yazarim….Hep beraber yaza manken gibi girelim 😀
Hadi melişler kiloları ve boyları alalım ve hedef kilolarınızı alalımm.. hadi tam gaz diyete devamm.. devam ama ben suan dondurma yiyorum.. acip canım cekti dayanamadım veeee yiyorum 😀
Hadi melişler kiloları ve boyları alalım ve hedef kilolarınızı alalımm.. hadi tam gaz diyete devamm.. devam ama ben suan dondurma yiyorum.. acip canım cekti dayanamadım veeee yiyorum 😀
ay bize katılan yada katılmayan tüm melişlerim hapiniz çok yaşayın ay nasıl çekişmeli gidecek şimdi hapinizide çooooookkkkk seviyorum ya iyiki varsınız
ay bize katılan yada katılmayan tüm melişlerim hapiniz çok yaşayın ay nasıl çekişmeli gidecek şimdi hapinizide çooooookkkkk seviyorum ya iyiki varsınız
bende çok mutluyum şimdi mecbur diyet yapıcak kaytaramıycaz ben bu sabah erken kalktım önce 2 bardak suyumu içtim daha sonra 1 bardak soğuk sütle 3,4tane minik kepekli galete yedim bu gün ayrıca kursum var akşam geldiğimde yediklerime devam ederim inşallah....
ayrıca çok morelim bozuldu burda verdiğim 3 kiloyuda geri almışım😱lmadı: