YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Kizlar hepinize zayfilarken basarilar dilerim, umarim yaza kadar istediginiz ideal kilonuza ulasirsiniz….Müsadeniz olursa bende size katilmak istiyorum….Yarin tartilip kilo boy vs. yazarim….Hep beraber yaza manken gibi girelim 😀

Ne demek canim 😀 Müsade senin 🙂🙂

Ne güzel git gide, büyüyor grup 🙂🙂

Sanada basarilar canim, allahin izini ile atacagiz kilolari 🙂🙂

´´...Medeniyet deniLen açmakSa bedeni, hayvanLar sizden daha meDeni...´´

hercai nerden buldun bu sözü bayıldım valla helal olsun sana😀

ebraryksl = 1,60 - 60kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-70-69kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Hadi melişler kiloları ve boyları alalım ve hedef kilolarınızı alalımm.. hadi tam gaz diyete devamm.. devam ama ben suan dondurma yiyorum.. acip canım cekti dayanamadım veeee yiyorum 😀

ebraryksl = 1,60 - 60kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-70-69kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Hadi melişler kiloları ve boyları alalım ve hedef kilolarınızı alalımm.. hadi tam gaz diyete devamm.. devam ama ben suan dondurma yiyorum.. acip canım cekti dayanamadım veeee yiyorum 😀
ya banane banane bende istiyom domdurma:dil:bana yokmu ağlarım ama:uhu:

ay bize katılan yada katılmayan tüm melişlerim hapiniz çok yaşayın ay nasıl çekişmeli gidecek şimdi hapinizide çooooookkkkk seviyorum ya iyiki varsınız:ar4fd::ar4fd::ar4fd::ar4fd::first::nazar::ohh::clapping::clapping::clapping::parti:

ay bize katılan yada katılmayan tüm melişlerim hapiniz çok yaşayın ay nasıl çekişmeli gidecek şimdi hapinizide çooooookkkkk seviyorum ya iyiki varsınız:ar4fd::ar4fd::ar4fd::ar4fd::first::nazar::ohh::clapping::clapping::clapping::parti:

bende çok mutluyum şimdi mecbur diyet yapıcak kaytaramıycaz
ben bu sabah erken kalktım önce 2 bardak suyumu içtim daha sonra 1 bardak soğuk sütle 3,4tane minik kepekli galete yedim bu gün ayrıca kursum var akşam geldiğimde yediklerime devam ederim inşallah....

:shootout:ayrıca çok morelim bozuldu burda verdiğim 3 kiloyuda geri almışım😱lmadı::uhu::uhu:

Günaydiiiiiiiiiiiin Kizlarrrrrrr :ohh:

Moraller iyidir insallah 😀

Ben bugün tartildim 😀

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm

2 kilo vermisim ya :cry: SADECE :uhu: Püüüüüüffff :seker: :seker:
Okadarda aclik cektim :sinirli: :sinirli:

Ama bunada sükür :muz: :muz: :muz:

Lamiyacim, bosver gülüm, skma canini yine verirsin allahin izini ile 3 kiloyu :kiss:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım diyet nasıl gidiyo bende martın başında size katılıcam inşallah bakalım kim daha çok kilo vericek

Geri