yaşasın kızlar gelmişşşşşkızmlarkızlarlar kızlarbravo benim arkadaşlarıma size güveniyorum hadi. hercai tebrik edrim bende çok hamdım bacım sakın birden spora girme çabuk bıkarsın hafifle başla yürüyebiliyosan önce hızlı adımlarla 15 dk yürü 1hafta böle dene sonra vücud alışacak.sonra hareektlere geç bacım 3sene üst üstye spor salonuna gidip kilo veremeyen biri olark söylüyom😀spora giderdim 2 saat çalışır pestilim çıkardı eve gelir acıktım diye mükellef bir sofra hazırlar oturur yerdim sen sakın böle yapma sadece spor bölümü geçerli olsun sana bende listemi akşam yazarım artık
Benim diyetim çok yavaş gidiyor.sabah çubuk etiform yedim.yanındada 2 bardak şekersiz açık çay.Öğle yemeğinde bol limonlu lahana haşlaması.ama birasda kuru fasülye.ama onu yediğime çok pişman oldum tabi.bu arada hiç ekmek tüketmiyorum artık.ve süper spor yapıyorum.karın kaslarım acıyor resmen yaa.
😀 ağlama canım sana daolmaz mı var tabee ama karşışıgındada kilo alıyorsun eger onada kabulsen no problem 😀 ben paylaşmayı seven bir meleğim... gel beraber olsun
😀 ağlama canım sana daolmaz mı var tabee ama karşışıgındada kilo alıyorsun eger onada kabulsen no problem 😀 ben paylaşmayı seven bir meleğim... gel beraber olsun