Benim diyetim çok yavaş gidiyor.sabah çubuk etiform yedim.yanındada 2 bardak şekersiz açık çay.Öğle yemeğinde bol limonlu lahana haşlaması.ama birasda kuru fasülye.ama onu yediğime çok pişman oldum tabi.bu arada hiç ekmek tüketmiyorum artık.ve süper spor yapıyorum.karın kaslarım acıyor resmen yaa.
Canım ben sinamekini bağırsak sorunum vardı onun için tükkettim.. bl bol afedersin buyuk abdeste cıkartıyor ama karın ağrısı yapıyor.. yani içtiğin saatlerde genelde evde olmanı tavsiye ederim ozelliklede bagırsakların hızlı çalışıyorsa... canım eger bagırsakların duzenli çalısssın diye istiyorsan ben herkese keten tohumu tavsiye ediyorum sabahları ac karnına 1 tatlı kasıgı tukettirseniz bagırsak hareketlerini duzenliyor ve hazımsızlıga iiyi geliyorr...
Benim diyetim çok yavaş gidiyor.sabah çubuk etiform yedim.yanındada 2 bardak şekersiz açık çay.Öğle yemeğinde bol limonlu lahana haşlaması.ama birasda kuru fasülye.ama onu yediğime çok pişman oldum tabi.bu arada hiç ekmek tüketmiyorum artık.ve süper spor yapıyorum.karın kaslarım acıyor resmen yaa.
Aksam yemegi : 16:45 4 dilim gevrek isvec ekmeği, ((4 dilim fazla gelebilir ama taniyan bilir, hic kalorisi yok bu ekmegi 😀 )) Peynir ve Domates yedim yani sirada...
Ayrica 1 lt Su ictim...
Bukadar simdi sabaha kadar yine oruc vakti 😀
Ya hem neden SADECE ben yaziom ya Nirdesiniz gizlarrrrrrrrr
Hercai bacım benim ben lahana corbamı yaptım bugun.. heheee pazardn tum eksikleri aldım ve br kazann kaynattım inşallah hızlı bir şekilde bu hafta kilo verecegimm.. inşallah.. meleklerim benim ben bu corbayı içersem 1 hafta boyunca kendime guveniyorum en az 2 kg veririm... 😀
way guzum kıyama sana walla yap bak bırakma 2 günde 5 er 5er artır 20 fazla ilk denemde benimde olsa bende yaparım benimde kemerim var bende onu abimden istiyecem çok ii oluyo oda hadi benim azimli bacım 1kğ bile gitse kar
Hercai bacım benim ben lahana corbamı yaptım bugun.. heheee pazardn tum eksikleri aldım ve br kazann kaynattım inşallah hızlı bir şekilde bu hafta kilo verecegimm.. inşallah.. meleklerim benim ben bu corbayı içersem 1 hafta boyunca kendime guveniyorum en az 2 kg veririm... 😀
😀 afiyet olsun canım.. biz bu azimle manken gibi olacaz maşallah 😀 suan gene yeşil çay içiyorum... tadını sevmiyorum ama içiyorum ne yapayım hem sağlıklı hemde tok luk hisssi veriyor.. bugun tartılmadım ama tartılsammı tartılmasammı kararsızım....
way guzum kıyama sana walla yap bak bırakma 2 günde 5 er 5er artır 20 fazla ilk denemde benimde olsa bende yaparım benimde kemerim var bende onu abimden istiyecem çok ii oluyo oda hadi benim azimli bacım 1kğ bile gitse kar