YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Canım ben sinamekini bağırsak sorunum vardı onun için tükkettim.. bl bol afedersin buyuk abdeste cıkartıyor ama karın ağrısı yapıyor.. yani içtiğin saatlerde genelde evde olmanı tavsiye ederim ozelliklede bagırsakların hızlı çalışıyorsa... canım eger bagırsakların duzenli çalısssın diye istiyorsan ben herkese keten tohumu tavsiye ediyorum sabahları ac karnına 1 tatlı kasıgı tukettirseniz bagırsak hareketlerini duzenliyor ve hazımsızlıga iiyi geliyorr...

denememi aktarın anlattığından fazla bile içt,m bende tık yoktu 😀çatlayacaktım bıraktım fazla içme bağırsakların tembelliğe alışır bacım

Kizlar aksam yemegimide yemis bulunuyorum

Aksam yemegi : 16:45 4 dilim gevrek isvec ekmeği, ((4 dilim fazla gelebilir ama taniyan bilir, hic kalorisi yok bu ekmegi 😀 )) Peynir ve Domates yedim yani sirada...

Ayrica 1 lt Su ictim...

Bukadar simdi sabaha kadar yine oruc vakti 😀

Ya hem neden SADECE ben yaziom ya
Nirdesiniz gizlarrrrrrrrr

Son düzenleme:
Hercai bacım benim ben lahana corbamı yaptım bugun.. heheee pazardn tum eksikleri aldım ve br kazann kaynattım inşallah hızlı bir şekilde bu hafta kilo verecegimm.. inşallah.. meleklerim benim ben bu corbayı içersem 1 hafta boyunca kendime guveniyorum en az 2 kg veririm... 😀

Haklisin HURUR abla 🙂

Ztn Sporu sevmiyorum
Birde dedigin gibi, cabuk bikiyorum 😀

Demin bununla Spor yaptim biraz ama itiraf ediyorum sadece 20 defa kalkabildim, oda inleyerek oldu valla

way guzum kıyama sana walla yap bak bırakma 2 günde 5 er 5er artır 20 fazla ilk denemde benimde olsa bende yaparım benimde kemerim var bende onu abimden istiyecem çok ii oluyo oda hadi benim azimli bacım 1kğ bile gitse kar

ebraryksl = 1,60 - 60kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-70-69kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Ariza = 1,60 - 57,5kg..... Hedefi = 52

Ay hadi Aussiem allah yardimcin olsun 🙂

Ben onu okula gitmedigim bir hafta yapacagim allahin izini ile, aksi halde cok karin agrisi yapiyor lahanadan ötürü

2 ila 5 kilo arasi verirsin insallah canim 🙂

way guzum kıyama sana walla yap bak bırakma 2 günde 5 er 5er artır 20 fazla ilk denemde benimde olsa bende yaparım benimde kemerim var bende onu abimden istiyecem çok ii oluyo oda hadi benim azimli bacım 1kğ bile gitse kar

😛iha:

Bencede galiba biraz fazla oldu ilk denememde abla :laugh::laugh::laugh:
Tuhaf bir agri sardi migdemi

Seninkide cok iyimis abla ya, kemer isi...

Ay cok heyecanliyim ya 😀

Insallah veririz kilolari