*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Ocak 2008 #1 Yemeni örnekleri yemeni örnekleri , yemeni örnekleri , basit yemeni örnekleri , kolay yemen Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Ağustos 2016
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Ocak 2008 #2 Ce: yemeni örnekleri Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Ağustos 2016
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Ocak 2008 #3 Ce: yemeni örnekleri Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Ağustos 2016
Uzman SühaN Administrator 10 Ağustos 2016 #4 Yemeni kalıpla basılıp elle boyanan, kadınların başlarına bağladıkları tülbenttir. Sitemiz de sayısız yemeni , tülbent örnekleri mevcuttur. Daha değişik ve güzel modeller için aşağıda ki linki ziyaret ediniz. Tığ İşi Yemeni Oyası Modelleri Son düzenleme: 10 Ağustos 2016
Yemeni kalıpla basılıp elle boyanan, kadınların başlarına bağladıkları tülbenttir. Sitemiz de sayısız yemeni , tülbent örnekleri mevcuttur. Daha değişik ve güzel modeller için aşağıda ki linki ziyaret ediniz. Tığ İşi Yemeni Oyası Modelleri