" yeni aldiklarim "

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ariza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ariza

Yeni Üye
Üye
" yeni aldiklarim "
Kizlar aslinda pek yeni denilecek seyle rdegil bunlar, iki hafta önce almistim kendi kösemde yayinlamistim sizlerinin fikirlerini ögrenmek icin ama pek kimse bakmamis 🙁
Bide burda sansimi deneyim dedim.

Kuzenime hediye olarak aldigim ama benim hosuma gidiyor, sanirim vermicem

Aldim ama pek hosuma gitmedi =) neyse kalsin lazim olur...​

Vazgecilmezim Cantam

Mevsimlik elbisem...​

MANGO´dan aldigim Pantolonum, aldim almasina ama..almis oldun bidefa neyse...​

Önü V yaka arkasi yuvarlak dantelli, nasil ama (= buna bayildim...​

Çantan ve elbisene bayıldım canım gayet zevkli olduğun belli oluyor aldıklarını iyi günlerde kullan🙂

Gömleği bencede verme Çünkü çok şık 🙂 Bende bir çanta tutkunuyum ve çantanı da beğendim 🙂 Elbisen de gerçekten güzel 🙂 İyi günlerde keyifle, sağlıkla giyin tatlım 🙂 Buraya da konu açman gayet iyi oldu bak gördük

Ayrıca bazı arkadaşlarımız, eski aldıklarınıda koyuyor "bunlar yeni değil ama" demişsin ya Yeni eski fark etmez balım, istediğiniz herşeyi bizimle paylaşabilirsin. Yeter ki sen iste ve paylaş, bizde zevkle bakar belkide sizlerin tarzından ve zevkinden feyz alırız 🙂

Cicilerini bize de gösterdiğin için tşkler tatlım 🙂

Canımm montuna çantana elbisene kolyene bayıldım gerçekten çok güzeller güle güle giy..Benimkilerde pek yeni sayılmaz ama beğendiğim için göstermek istedim😉 montun tam çizmeme ve çantama gerek renk gerekse spor kesimiyle uyum sağlıyor🙂sezon sonu alış verişine çıkıcam montunun markasını söylermisin canım sanırım yağmurluk gibi ince 🙂