Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

görüşürüzz sılamm hemde ne madur iştede yoruluyo cumartesi pazarda mesai yaptı evdede benle fazla mesaii yapıyoallahtann ek işini severek yapıyoo çalışma arkadaşını seviyo çünkü

ama sılamm uykum geldielimde olmadan uyuyabilirimkızz uykucu olsun zatenn annesini gece uyandırmasınnn

iyiyiz orjim kazan mubarek olsunbende maça çıkçamm ayrılamıyombenim maç iptal olcakk bu gidişle yumurtammm gidiyoooooooooooooooooooooooooo:🙁
GEVEZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ÇIKSANAAAAAAAAAAAAAA KIZ DÖVECEM HAAAA GİT BEBEK YAP BİZ TEYZE OLMAK İSTİYOZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahanda sonuna gelebildim anam mac bitti şimdi saha dışındayız nasılsınız bakalımmm
hoşgeldin balım nasılsın ?

gitme tatlım koma bizi yalnızzz az kalmış regline canım kızlarr ben kaçtımm maçı iptal etmeyim by byyyy

yuq gidermiyim hadi anam bizler teyzoşş olmak istiyoz bebiklerin totiklerine vurmak ısırmak istiyoz hadi koşş maca acc kanatlarını koçişim ben geldim de süpermen gibi ama dikat et yatagı kırma ucarken

Son düzenleme:
hocam 5 7 sinde biliyom az çalıştım hocam ama sizce olmuşmudur hocam yeterlimikızz kaldırayım benim soparı abe yumurtammm gitmek üzereee
Balım kaymağım lokumum..Kıs inşallah tutmştur valla ne diyelim.Ama siz siz olun ıslak günlerin ilk günlerinden başlayın çalışmalara.Çünkü spermler daha rahat hareket ederler.Zaten ıslak günlrimütakiben yumurtlarsnz demektir..Çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyo yapmayın kuru kalmayın .En vermli dönemde senn nasl uykun gelir çalşmayı ihmal ederrsn?* ?*