kıs git dürt herifi git çabuk sabah oldu yumurta pişmek üzere kalk gı kalk gıdaklıyon hala burdasn .Yumurtan sıcak işte kalksana heleaydddi ben gidem dürtem herifi beyaa fazla mesaii yapsınshekerimm öptüm seniii kendine iiyii bakkk

görüşürüzz sılamm hemde ne maduriştede yoruluyo cumartesi pazarda mesai yaptı evdede benle fazla mesaii yapıyo
allahtann ek işini severek yapıyoo
çalışma arkadaşını seviyo çünkü
![]()
ama sılamm uykum geldielimde olmadan uyuyabilirim
kızz uykucu olsun zatenn annesini gece uyandırmasınnn
![]()
GEVEZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ÇIKSANAAAAAAAAAAAAAAiyiyiz orjim kazan mubarek olsunbende maça çıkçamm ayrılamıyom
benim maç iptal olcakk bu gidişle
yumurtammm gidiyoooooooooooooooooooooooooo:🙁
KIZ DÖVECEM HAAAA GİT BEBEK YAP BİZ TEYZE OLMAK İSTİYOZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!hoşgeldin balım nasılsın ?selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahanda sonuna gelebildim anam mac bitti şimdi saha dışındayız nasılsınız bakalımmm

gitme tatlım koma bizi yalnızzz az kalmış regline canım kızlarr ben kaçtımm maçı iptal etmeyim by byyyy
bizler teyzoşş olmak istiyoz bebiklerin totiklerine vurmak ısırmak istiyoz
hadi koşş maca acc kanatlarını koçişim ben geldim de süpermen gibi ama dikat et yatagı kırma ucarken 
hoşbulduk ablacım sagul allah razı olsun iiyiyim ya sizler nasılsınız ???GEVEZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ÇIKSANAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
KIZ DÖVECEM HAAAA GİT BEBEK YAP BİZ TEYZE OLMAK İSTİYOZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!
hoşgeldin balım nasılsın ?
bizde iyi canım regl bitşini bekliyom ama bu ay işe yaramayacak sanırsam.. bahar temizliği yaptık çok yoruldum 🙁 ama evim çok cici olduhoşbulduk ablacım sagul allah razı olsun iiyiyim ya sizler nasılsınız ???

Balım kaymağım lokumum..Kıs inşallah tutmştur valla ne diyelim.Ama siz siz olun ıslak günlerin ilk günlerinden başlayın çalışmalara.Çünkü spermler daha rahat hareket ederler.Zaten ıslak günlrimütakiben yumurtlarsnz demektir..Çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyo yapmayın kuru kalmayınhocam 5 7 sinde biliyom az çalıştım hocam ama sizce olmuşmudur hocam yeterlimi
kızz kaldırayım benim soparı abe yumurtammm gitmek üzereee
![]()
.En vermli dönemde senn nasl uykun gelir çalşmayı ihmal ederrsn?*
?*

bizde iyi canım regl bitşini bekliyom ama bu ay işe yaramayacak sanırsam.. bahar temizliği yaptık çok yoruldum 🙁 ama evim çok cici oldu![]()