Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hoşgeldin berna. Çatlatma iğnesi yaptırdın mı bilmiyorum, yaptırdıysan kan değerlerinde bir süre LH yüksek oluyor, o yüzden doktorlar en az 12 gün beklemeyi öneriyorlar. Ama en doğru yanıt regl gecikmesinden sonra oluyor. HAyırlısı. Ben ilkinde hamile kalamadım, ikinci kez kullanıyorum, pzt kontrolüm var, yumurtalar kontrol edilcek.

acaba ilk ay klomen kullanıp hamile kalan varmı ben bu ay yeni başladım klomene regl olmama 5 gün var acaba kanda çıkarmı olup olmadığı

Son düzenleme:
Algıda seçiçilik şekerim onların hepsi. Daha önce de hep birileri doğdu birileri öldü. Biz kendi derdimizde pek çok şeyi fark etmedik. Şİmdi çok istiyoruz ya yolda bile bütün hamileleri gözlerim tarıyor, biri bile kaçmıyor😀 Hadi hamile kalalım artık da derin bir nefes alalım di mi ama yaaa. Adet gecikmesi yaşayan arkadaşlarımız var mı? Merak ediyorum...HAdi bu haftaya güzel haberlerle başlayalım.. Hala mart ayı hamilelerimizi çıkaramadık...

selamlar canlarım aslında biz birbirimize dayalıyız. birimisin canı sıkılsa bizde onunla üzülüyoruz.birimizden mutlu haber alsak sanki kendimiz hamileymişcesine seviniyoruz.sizden sevinçli haberler almak beni de mutlu edecek. YOK MU ARANIZDA HAMİŞ OLMAK ÜZERE OLAN

haklısın canım ya çocukla çalışan bir eş olmak gerçekten çok zor, nplım hayırlısı artık. amin canım dileklerine tşk ederim🙂 gel eskişehire sana fabrikadan bisküvi yedireyim🙂)
canım kıyamam yaa inş Allahım sana da anneliği tattırır, ne güzel anlatmışsın. haklısın kafamızı takmayalım gelsin bebişler...🙂
güzelim benim yaa nolcak inan zevkle yapıyorum, burda aile gibi olduk beraber sevinip beraber üzülüyoruz bi liste yanilemek de olsun artık🙂 canım aminnnn Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. sen de genceciksin gelecek bebişin inş en kısa zamanda🙂)
hadi bakalım tatlım sıkı çalış bize güzel haberlerle dönersin inş🙂 ben de öptüm...

selam ben arnızda yeniyim ama şu anda hüsranlı zamanımdayım.NİSAN 9 BENİMDE. tabii son zamanlar adetim düzensizleşti. yANlış alarm vermez inşallah. sizlerin arnızda olmak çok güzel...

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza

yeni arkadaşlar mrb aramıza hoşgeldiniz, Allah sizlerin de gönlüne göre versin. isterseniz listeye adet tarihinizi, yaş, şehir ve meslek bilgilerinizi ekleyebilirim. estu çok haklısın tamamen rahat olmak lazım taktıkça olmuyor..

🙂🙂🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂🙂🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat
2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat
5.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..................19-20 şubat ???
2.denfi...................28 şubat ???
3.pirenses.............12 mart Afyon 26 Ev hanımı
4.geweze...............13 mart Ankara 22 Üniv. öğrc.

5.aymelek................17 mart Erzurum 25 Hemşire
6.esinerkan..............belirsiz Düzce 23 Okul öncesi öğrt.
7.mawişimbebekistiyor........18 mart İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
8.tunaa..............23 mart Eskişehir 33 Resim öğrt.
9.mavikedi..............24 mart Edirne 28 İngilizce öğrt.
10.beklenenbebiş.........25 mart Kayseri 20
11.denizzzz..........25-26 mart Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
12.lalezar.............25-30 mart Balıkesir 39 Memur
13.çölmeleği...........26-31 mart Mardin/Midyat 19
14.elçin&su..............27 mart
15.melodi_cn............28 mart İstanbul 25 Ev hanımı
16.koza.....................28 mart Antalya 33
17.kraliçearı.............29 mart
18.gülparem.............4 nisan Afyon 22 Üniv. öğrc.
19.xseax..................5 nisan
20.haziran 13........6 nisan İstanbul 35 Mühendis
21.best_dream...........8 nisan
22.yaseminnnnnnn........9 nisan Kütahya 22 Ev hanımı

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.................. Konya 26 Memur
elif_ecrin...................

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

kızlar, canlarım, dert ortaklarım benim gece gece yazıyorum size, listeyi son kez yenileyim dedim. ben yarın hiç giremem eşimle amatörce türk sanat müziği ile ilgileniyoruz ve haftada 2 gün koro çalışmalarına gidiyoruz, akşama da o derneğimizin yemeği var. ondan kuaföre falan gidicem birkaç da hazırlık🙂 hepinizi kocaman öpüyorum pazt. grşrz... inş bilg açtığımda güzel haberler görürüm kendinize iyi bakın🙂

Son düzenleme: