Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hamişler bşy sorucam, sarı gelin sanırım en büyüğümüz sensin. elini karnına koyunca bebeğinin kalp atışlarını hissediyor musun? ben deniyorum da bazen oluyor bazen olmuyor hissedilir mi ki? ay iyice pimpirikli oldum..

allah korusun ne kötü yaaaa, ne kadar vicdan azabı çeker insan ve doktoru öldürmeyi bile düşünürsün yani... Allahım...

canım o paylaştığın hikayedeki gibi inş seninki de geç döllenmedr Allah yardımcın olsun.
lalezarım benim çok belirtim olmadı ama batmalar ve uyku hali hamişlk belirtisi, inş bebeğin göbişindedir..

Aman ne bilim yaaa canım işte bilemiyorum yaaaa herşey belirtimi diyor insan.. 🙂

bilmiyorum ki uyuzum belkide psikolojiktir..

Allah kabul etsin canım..

yok lalecim ağzıma acı tat gelmiyor benim...yanma da yok ne bilim yediklerimi hazmademiyor olabilirim..

Başlangıç da olabilir yesicim, gastritin başlangıcında bulantılar olabiliyor..

Mavikedim h. geldin, nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım.. 🙂
Canım seninde geç döllenme olmuştu değil mi... ne kadarg ecikmişti adetin öğrendiğinde..

facebooktaki grubumuz canım, orası da açık da🙂 kızlar gördüklerinize söylerseniz sevinirim, burda da melekler mekanında konu açıp linki paylaştım.

Biz malum face giremiyoruz burdan, burası bile yasaklıydı ama açıldı işte 1 aydır açık belli saatlerde girebiliyordum, öğlen 12-14 arası, akşam da 16 dan sonra...

Son düzenleme: