Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım... İnşallah güzel haberlerini alırız🙂

ben 13.haftamda başladım canım demir ve multivitamine folikasiti bırakıp ona başlattı doktorum değerlerim iyiydi ama bu dönemde fazla kan pompaladığı için vücut anneye kan hapı veriliyor demir ise bebeğin gelişimi için önemli bence sende başla canım yinede doktorun daha iyi bilir tabii birde bu ilaçlar doğumdan sonra annein toparlmasını kolaylaştırıomuş...

kızlar bugün temizlik yaptıktan sonra sırt üstü yattım göbeğimi açtım öle bakıodum tamda tekme atıodu benim zilli göbeğimde tekmesni gördüm ve yer değşiştirmesiyle göbeğimin şekli değişti 🙂)) muhteşem bişiydii ama çok erken canlandı benim kız yaaa ben bunları 5 aydan sonra olur diye düşünüyordum 🙂)) 4.5 aylıkken başlamsı normalmiki?

hayırlı olsun ablam inşallah melegin tutuşur sana cok gecmiş olsun

lalecim inşallah güzel sonuçlar alırsın canım dualrım seninleee.. iştede geçici olarakta olsa daha rahat olmana sevindim sonuçta bu dönem senin için çok önemli bitanem öptüm çokkk

sağol canım zpır bişi olcak kesin baksana erkenden başladı anasını tekmelemeye 🙂) allah bütün bu duyguları sizlerede nasip etsin canımm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn