🙂 canım çok sevindim ben zaten emindim kız olucağından çok nazlıydı test sonuçlarında iyi onada çok sevindim 🙂 şimdi iş büyümesi ve doğmasına kaldı 🙂 allahım hepimizinkini tamamına erdirsin ... canısı bişey sorucam 18. haftaya girmiş bulunuyorum sende yarın öyle peki hiç hareket hissediyormusun ben hiçbirşey hissetmiyorum bide bazı sabahlar karnım dümdüz oluyor korkutuyor beni sence normalmi allahım ya acemi gibiyim ama harbiden unutmuşum ben bu aşamaları 🙂senin karnın çıktımı benim hamile oluşum anlaşılıyor hele akşam dahada şişiyorsabahda hiç yokmuş gibi oluyor noluyor anlamıyorum .)slm kızlar nasılsınız? bugün benim için çok güzel bir gün🙂)) üçlü test sonuçlarımı aldım çok şükür güzel çıktı vee sonunda bebeğimin cinsiyeti belli oldu bir kızımız olacak🙂))))) Allahım böyle güzel haberleri hepinize nasip etsin🙂)
günaydın canım, evet özledik bayadır gelmiyorsun, biz iyiyiz sen nasılsın?günaydın kızlar.nasılsınız
ben bayadır gıremıyorum ve HEPİNİZİ ÖZLEDIMMMMMMMMMMM
ah canım yaa üzme kendini, kan az gelip geçtiyse bir sorun yoktur ama bence de doktorunu arasan iyi olur. inş bir sorun yoktur haber ver bize de.Günaydın melekler Bugün canım biraz sıkkın ;( sabah uyandıgımda lavobaya gittikten sonra peçetede taze bi kaç damla kan gördüm.. Bekledim biraz sonra baktım tekrar rengi değişikti yani koyulaşmış sonrada tekrarlamadı... Acaba bi kaç damla kanama normal miki ??? Offf yaaa canım cok sıkıldı bu olaya;(
hadi bakalım lalezar güzel haberlerle dönersin inş.Günaydın herkese, sabah saat 9,00 da kanımı verdim 10,00 da belli olacak ama dr randevum 12,30 gibi 13,00 bulur hep yarım saat gecikmeli giriyorum, bu arada kanama kesildi hiç yok öyle 2 damlayla kaldı 🙂
canım benim çok tşkler sağlıklı olmasına insan seviniyor tabi Allah herkese nasip etsin. ben ilk kez dün sanki hafif seyirme gibi bşy hissettim aslında 2. ve sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyormuş, boşuna korkma canım çok şükür sağlıklı bebeklerimiz yakında gelecektir hareketleri. benim karnım da düz olarak yatınca pek belli olmuyor, normalde de yeni yeni çıkmaya başladı ama kalçalarım büyüyor🙁 insan unutuyor bunları evet sanki ilk hamilelik gibi geliyor, takma sen böyle şeyleri hamişliğinin tadını çıkart🙂 öptüm canım..🙂 canım çok sevindim ben zaten emindim kız olucağından çok nazlıydı test sonuçlarında iyi onada çok sevindim 🙂 şimdi iş büyümesi ve doğmasına kaldı 🙂 allahım hepimizinkini tamamına erdirsin ... canısı bişey sorucam 18. haftaya girmiş bulunuyorum sende yarın öyle peki hiç hareket hissediyormusun ben hiçbirşey hissetmiyorum bide bazı sabahlar karnım dümdüz oluyor korkutuyor beni sence normalmi allahım ya acemi gibiyim ama harbiden unutmuşum ben bu aşamaları 🙂senin karnın çıktımı benim hamile oluşum anlaşılıyor hele akşam dahada şişiyorsabahda hiç yokmuş gibi oluyor noluyor anlamıyorum .)
mrb bahar iyi tatiller canım eşine de çok geçmiş olsun, sen ne ameliyatı oluyorsun? inş yakında gelir meleğiniz🙂öncelikle herkeze merhaba bayadır girmiyordum bir kere okuyup çıkdım şuan izmirde tatildeyim burda gittiğimiz doktora sadece eşim muayne oldu çünkü bende şuanlık bir sorun görünmüyor eşimdede varikosel olduğunu ve ameliyat olması gerketiğini söyledi onu bu sabah uuğurladım bende 15 gün sonra dönücem ben dönünce hemen ameliyat olucam bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim dr p bu yüzden olmamaş dedi inş hayrlısı ile meleğimize kavuşuruz
evet canım doktor öyle söyledi🙂) inş darısı sana ve herkese çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun..tuna abla kızın olcağını okudum çok mutlu oldum darısı başımıza inş benm için dua edin kızlar eşime belli etmedm ama korkuyorm inş başka problem çıkmaz
ayyy ne çok sevindim lalezar🙂) gözünüz aydın valla gözlerim doldu, bunca emeğinin Allah karşılığını verdi, hadi bakalım aramıza hoşgeldin🙂) Allah tamamına erdirsin öpüyorum seni ve bebeğini...Kızlar mrb ben geldim 🙂
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma binlerce şükürler olsun değerim 95 çıktı, dr pzt. tekrar tes istedi, inanamadım dr.un yanında ağladım... 😀
evet canım doktor öyle söyledi🙂) inş darısı sana ve herkese çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun..
ayyy ne çok sevindim lalezar🙂) gözünüz aydın valla gözlerim doldu, bunca emeğinin Allah karşılığını verdi, hadi bakalım aramıza hoşgeldin🙂) Allah tamamına erdirsin öpüyorum seni ve bebeğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?