Allah razı olsun canım benim yaaaa, evet bende aranıza katıldım sonunda ve inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder, Rabbim emeklerimizi boşa çakırmadı, tabi hepimizin dualarını da.. 😀
Allah kucağına almayı nasip etsin canım bak yerleşme kenamasıymış demek ki🙂) senin son adetin neydi? kaç haftalık bşy dedi mi doktor? valla bundan güzel doğum günü hediyesi olmazdı🙂 Allah sağlık versin. bundan sonraki doğum günlerini de inş bebeğinle birlikte geçirirsin🙂)21 temmuz benim doğum ve en büyük hediye bu oldu sanırım 😀
Allah kucağına almayı nasip etsin canım bak yerleşme kenamasıymış demek ki🙂) senin son adetin neydi? kaç haftalık bşy dedi mi doktor? valla bundan güzel doğum günü hediyesi olmazdı🙂 Allah sağlık versin. bundan sonraki doğum günlerini de inş bebeğinle birlikte geçirirsin🙂)
Kızlar mrb ben geldim 🙂
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma binlerce şükürler olsun değerim 95 çıktı, dr pzt. tekrar tes istedi, inanamadım dr.un yanında ağladım... 😀

,Kızlar mrb ben geldim 🙂
Allahıma binlerce şükürler olsun değerim 95 çıktı, dr pzt. tekrar tes istedi, inanamadım dr.un yanında ağladım... 😀
:havai:
![]()
Lalezar Cok tebrikkk ederimm Canimm, Cok dua etmistimm senin icin , Allah herkese tez zamanda nasip etsin insallah, Saglikla kucagina al insallah,
,
Allaha şükürler olsun tebrik ederim ya çok sevindim 🙂 inşallah sorunsuz çok güzel bir hamilelik yaşarsın bebişini sağ salim kucağına alırsın 🙂
lalemmmmmmmm işte bu sölemiştim yerleşme kanamasıdır diyeeeeeeee hadi gözümüz aydın uzun zamandır aldığım en güzel haber 🙂 allahım tamamına erdirsin canım tekrar tebrikler 🙂Kızlar mrb ben geldim 🙂