ay yaptimm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, cift cizgiii ciktiiii, inanamiyorumm hala soktayimm ben simdi hamilemiyimmmmmmm : ))))))))))))
Canim sana ve kardesine cok gecmis olsun umarim simdi daha iyisindir. dikkat et kendine
Hayirli olsun sumsuk.
ins bu son gelisidir gelecek aya gelmez diyelim o zaman pes etmek yok 🙂
Sarigelin nerelerdesin sen? kac gundur goremedim seni burda. senin de kandilin mubarek olsun canim
21 temmuz benim doğum ve en büyük hediye bu oldu sanırım 😀
Kızlar mrb ben geldim 🙂
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma binlerce şükürler olsun değerim 95 çıktı, dr pzt. tekrar tes istedi, inanamadım dr.un yanında ağladım... 😀
lalemmmmmmmm işte bu sölemiştim yerleşme kanamasıdır diyeeeeeeee hadi gözümüz aydın uzun zamandır aldığım en güzel haber 🙂 allahım tamamına erdirsin canım tekrar tebrikler 🙂
cnm hayırlı olsuın çok sevinsim sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahh...
huriscim görümcem kaza yapmıştı onu bize getrdik ona bakıyordum çok giremedim 4-5 gün kaldı gitti iyileşince bir sürü hamişimiz olmuş çoook sevinsimmm
canım yaaaa öyle duygulandımki görünceee bak allah ol diyince oluyor boşuna demedik umudunu kesme diye değilmi dularımızı da duydu büyük allahım çok çok tebrik ediyorum lalecim çok dikkat et kendine ve bebişineee allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah aminnn.. öpüyorum cnm taze hgamişimmm
Lalezarcımmmmmmmmmmm çok şükür allaha canım benimmmmmmmmmmmmm o kadar sevindim ve şaşırdım ki nutkum tutuldu 🙂
biliyorsun tatildeyim ama bugünün senin için önemli olduğunu hatırladım ve hemen neti açtım ve içimden allahım hamiş melek yazısını bir görsem dedim veeeee gördümmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim tatlım, gözünüz aydın. inşallah rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik yaşatır sana. inşallah doğumunu da duyarız canım.
ayyyyyyyyyyyyyyyy çooooooooooooooookkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm
21 temmuz benim doğum ve en büyük hediye bu oldu sanırım 😀
vallahi benim de öyle olmuştu hatırlarsan kesinlikle müthiş bir hediyeeee 🙂 6 nisan regl günümdü 17 nisan doğumgünüm. çok şükür hediyem gelmişti geçen sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?