cnm öncelikle hayırlı olsun 4 buçuk 5 haftalıkken kese görünüyor,6.haftadan sonrada kalp atışları duyuluyor.. ilk testlerde kan tahlili ve idrAR tehlili yapıyorlar değerlerine bakıyorlar ve şekerin veya başka bişiyin varmı diye bakıyorlar...Herkese Gunaydin ,
Tebrik eden herkese cok tesekkur ediyorum arkadaslar, Allah isteyen herkese bir an once nasip etsin insallahhhh, Ben daha doktora gidemedim bugun randevu alicak esim bakalim ne zamana vericekler, doktor gormedende nedense tam sevincimi yasayamiyorum, Muayenemi olsam, doktor tamam hicbir problem yok hamilesin dese inanicam sanirim : ) Evde yaptigim test disinda, hicbir belirtim yok anlayamiyorum, sadece hala yumurtaliklarimda ara ara sanci oluo, ozellikle oturup kalktigimda, normalmi bilmiyorum bu, Birde hamile olan arkadaslar, simdi doktora gittigimde hersey belli olcak net demi ? kese gozukmesi lazim, kalp atisi falan ne zaman hissediliyor ? ilk testler neler yardimci olurmusunuz ? bu arada son regl tarihim 13 HAZIRAN di, Reglim 1 hafta suruyor,
günaydın canım tamam ekliyorum, sen de leke için korkma yine de dinlen fazla iş yapma, bende de olmuştu kesildiyse sorun yok Allah bebeğini sana bağışlasın.tunacım son adet tarihim 17 haziran = )herkese günaydınnnn....
canım aminnn duaların için, doktora gidince aklındaki soruları sor, 5 haftalıkken kese, 6 haftalıkken kalp atışı görülüyor. 8-9. haftalarda kalp atışı duyuluyor. 11-14. haf. ikili test, 16-20. haf. üçlü veya dörtlü test, 21. haf. ayrıntılı ultrason sonra da sanırım 25. haf falan gizli şeker var mı diye şeker ölçümü yapılıyor. Allah hepsinden iyi haberler almayı nasip etsin. reglini de ekliyorum listeye.Herkese Gunaydin ,
Tebrik eden herkese cok tesekkur ediyorum arkadaslar, Allah isteyen herkese bir an once nasip etsin insallahhhh, Ben daha doktora gidemedim bugun randevu alicak esim bakalim ne zamana vericekler, doktor gormedende nedense tam sevincimi yasayamiyorum, Muayenemi olsam, doktor tamam hicbir problem yok hamilesin dese inanicam sanirim : ) Evde yaptigim test disinda, hicbir belirtim yok anlayamiyorum, sadece hala yumurtaliklarimda ara ara sanci oluo, ozellikle oturup kalktigimda, normalmi bilmiyorum bu, Birde hamile olan arkadaslar, simdi doktora gittigimde hersey belli olcak net demi ? kese gozukmesi lazim, kalp atisi falan ne zaman hissediliyor ? ilk testler neler yardimci olurmusunuz ? bu arada son regl tarihim 13 HAZIRAN di, Reglim 1 hafta suruyor,
ay sağol canım yaa bakalım doktor öyle dedi🙂) sen de hayırlısıyla filmini çektirirsin inş da bebeğin yakında gelir..sumsuk seni de tebrik ediyorum bu arada ..ALLAH Sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin..
tuna seni de tebrik ediyorum ..bu sene kız senesi zaten ,hiç erkek d oğuracak yok yaaawww
Kızlar mrb ben geldim 🙂
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma binlerce şükürler olsun değerim 95 çıktı, dr pzt. tekrar tes istedi, inanamadım dr.un yanında ağladım... 😀
canım benim bunlar hamiş olduğunu insana hatırlatıyor ama çok olması da rahatsız edici tabi. benim aşırı bulantım olmadı istersen doktoruna danış. Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar mide bulantımı ne kraker ne ilaç hiçbir şey geçirmiyor. Öldüm bittim ben vicudum iflas etti 2 kilo vermişim. Bulantıyı geçirmek için başka ne yapabilirim. Sürekli Allahım hayırlı afiyetli yardım et diyorum..
Arkadaşlar mide bulantımı ne kraker ne ilaç hiçbir şey geçirmiyor. Öldüm bittim ben vicudum iflas etti 2 kilo vermişim. Bulantıyı geçirmek için başka ne yapabilirim. Sürekli Allahım hayırlı afiyetli yardım et diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?