arkadaşlar bugün yine doktora gittim hcg çok güzel yükselmiş ama progesteronum 12 çıktı bu değerin kaç olması gerekiyo doktor progetan verdi =(
öncelikle merhaba kızlar ben gelmeden haberim gelmişş 😀 vallahi sizler benim için nasıl mutlusunuz birde düşünün benim halimii? 😀 vallahi okadar kuşkuluyum kii aslında çokta endişeliyimm enson adet tarihim nisan 18 yani meleğimi kaybettiğim günler 🙁 endişeli ve korkunç günlerdi size bile nerdeyse 8 hafta falan geçtikten sonra haber verebilmişti ama tek doğrum doktorumu değiştirmek oldu şimdiki doktorumla çok mutluyum ve benimle ilgili herhangi bir sorunun olmadığını duydukça daha çok mutlu oldum sonuçta ilaç kullandım ve enson 18 mayısta adet gördüm daha sonra klomen kullandım doktor tavsiyesi ile çok bebek istediğimiz için aslında doktor olmayacağını birdaha deneyeceğimizi söyledi inanaın bende beklemiyordum çünkü 21. gün test yaptı yumurtlama olmamasına rağmen 28 hazrandaa tekrar kontrolüm vardı baktık doktor bişey görüyorum deyince endişelendim kötü bişey sandım meğer HAMLEYMİŞİM değerim 10777 çıktıı .... okadar şaşkın ve mutluydumki anlatamm 2 gün önce tekrar randevum vardı meleğimin kalp atışlarını duyduk Şükürler olsun 7. haftadayız sanırsam döllenmeye göre doktor öle söledi hayırlısı 😀 ama inanın ALLAH ÇOK BÜYÜK her neyse şimdi hala çok mutluyum buraya giremiyordum endişelerimden ve korkularımdan ötürü ama artık atlattım sanırsam 😀 Raabbbiiimmm herkese versinn inşş bu acı ççok zor Rabbi,m birdaha dnemesin inşş bu acıyla şimdiden tebrik eden herkese teşşekkürederimmmmmm
yaa esincim muhteşem bi haber bu çokkk sevindimm rabbim bu sfer kucağına almayı nasip etsinn sakın kötü düünme rabbim nazardan korusun senii ve bebişinii🙂öncelikle merhaba kızlar ben gelmeden haberim gelmişş 😀 vallahi sizler benim için nasıl mutlusunuz birde düşünün benim halimii? 😀 vallahi okadar kuşkuluyum kii aslında çokta endişeliyimm enson adet tarihim nisan 18 yani meleğimi kaybettiğim günler 🙁 endişeli ve korkunç günlerdi size bile nerdeyse 8 hafta falan geçtikten sonra haber verebilmişti ama tek doğrum doktorumu değiştirmek oldu şimdiki doktorumla çok mutluyum ve benimle ilgili herhangi bir sorunun olmadığını duydukça daha çok mutlu oldum sonuçta ilaç kullandım ve enson 18 mayısta adet gördüm daha sonra klomen kullandım doktor tavsiyesi ile çok bebek istediğimiz için aslında doktor olmayacağını birdaha deneyeceğimizi söyledi inanaın bende beklemiyordum çünkü 21. gün test yaptı yumurtlama olmamasına rağmen 28 hazrandaa tekrar kontrolüm vardı baktık doktor bişey görüyorum deyince endişelendim kötü bişey sandım meğer HAMLEYMİŞİM değerim 10777 çıktıı .... okadar şaşkın ve mutluydumki anlatamm 2 gün önce tekrar randevum vardı meleğimin kalp atışlarını duyduk Şükürler olsun 7. haftadayız sanırsam döllenmeye göre doktor öle söledi hayırlısı 😀 ama inanın ALLAH ÇOK BÜYÜK her neyse şimdi hala çok mutluyum buraya giremiyordum endişelerimden ve korkularımdan ötürü ama artık atlattım sanırsam 😀 Raabbbiiimmm herkese versinn inşş bu acı ççok zor Rabbi,m birdaha dnemesin inşş bu acıyla şimdiden tebrik eden herkese teşşekkürederimmmmmm
progestan düşük tehlikesi için verilir ,bebek düşmesin diye ...progestanı düzenli iç aksatma ,doktor tekrar çağırdığında bu değere tekrar bakacaktır sanırım ..bir daha ne zaman gel dedi ..arkadaşlar bugün yine doktora gittim hcg çok güzel yükselmiş ama progesteronum 12 çıktı bu değerin kaç olması gerekiyo doktor progetan verdi =(
Gündüz yoğunluktan yazamadım kızlar, bethcg değerim yükselmiş dr iyi dedi, 2 hafta sonra cağırdı tekrar, uzun değilmi bu ara kızlar sizce de ?
progestan düşük tehlikesi için verilir ,bebek düşmesin diye ...progestanı düzenli iç aksatma ,doktor tekrar çağırdığında bu değere tekrar bakacaktır sanırım ..bir daha ne zaman gel dedi ..
yok uzun değil lale ,2 hafta sonra mercimeği göreceksin ekranda inş. onun için çağırmıştır seni ...
lalezar canım benım çok ama çok sevındım çok güzel haber bu Allah ım sonuna erdırsın ınsallah saglıkla canım benım çok tebrık edıyorum senı Allah ıma sükürler olsunkı geldı melegın sonunda dualrım hep senınleydı ve çok sukur hepımızın dualrı kabul oldu Allah ım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah tatlım yaaaa nazarlardan korusun rabbım sizi
Gündüz yoğunluktan yazamadım kızlar, bethcg değerim yükselmiş dr iyi dedi, 2 hafta sonra cağırdı tekrar, uzun değilmi bu ara kızlar sizce de ?
Insallah doguma kadar boyle mutlu boyle guzel haberler verirsin.. Gozun aydin canim🙂
yaa esincim muhteşem bi haber bu çokkk sevindimm rabbim bu sfer kucağına almayı nasip etsinn sakın kötü düünme rabbim nazardan korusun senii ve bebişinii🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?