ammiiinnn canımm sağolasın inş sizler de yakında hamiş kalırsınız. adetin neydi? ekliyim listeye belki uğur getirir🙂
kalırız umarım
ii olur valla en son temmuz 6 sıydı. dün olmam lazımdı ama hayırlısı
maşallah canım. inşallah elinede sag salim alırsın bebişini.inşallah rabbimde bizlerede tatdırır bu güzel duyguları:küstüm:dondum bıtanem saol bebegımı gorduk yanı keseyı suan herse normal bakalım tam 5 haftalık bugun 3 hafta sonra kalp atıslarına bakacagız ıns..
canım gordukn kesemız olusmus cok sukur ıns rabbım sanada yasatır..
teyzesı gorduk kesemızı cok sukur suan bı durum yok 3 hafta sonra cagırdı kalp atısını dınlemeye bakaslım mercımegım oyleyece duruyor anneye hemen gosterdı kendını 🙂 coık mutluyum
ee ablacıgım ramazan bereketli geldi topiğe.slmm güzeller, benim de iftara misafirim var bir boşluk buldum da anca bakıyorum. maşallah topiğimiz eski performansına dönmüş🙂 öptüm hepinizi...
canım sen kendini neden suçlu hissediyorsun ki? herşey Allahtan geliyor. inş emeklerin boşa çıkmaz yakında sen de meleğine kavuşursun.
🙂
aminn canım aöinnnAlahım sen hakkımızda hayırlısını ver .her sey her guzellık senden . Bız sadece sana ınanır sana guvenır ve sadece senden yardım ısterız .Cunku bızı yaratantandan baska sıgınacak kapımız yok.Sen kı bızı topraktan'tan , seytanı atesten yarattın...-steklerımızle o seytanı duygularımızla ona degıl , dualarımızla sana sırk kosmadan yanına temız bır sekılde donmeyı nasıp et yarabbım. Verende sensın , alanda . Allahım butun ıctenlıgımle sana yalvarıyorum bana ve. Butun bır bebek. Beklegenlere yanı tam anlamıyla o kucucuk melegını beklegenlere melegını nasıp eyle yarabbım......Amın....
huhuuuu esintooooş bis geldik 🙂
esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nere kayboldnz kıs çıkıcam şimdş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?