ah canım yaaaa evden iş götürüyosunuz vallahii 😀 ohhhhh ne rahatt eşinde maşşalah hiç acımadan almış kanını 😀 bu erkeklere diyecek yok kanımızı yiyorlar vallahi 😀 hadi inş sitresin biter de hep gülersin inşşş...hadı hayırlısı ınş gorursun doktor alttan bakıcam demıs zaten esım saglıkcı o kanımı alıp goturuyordu
erkek mılletı ıste acırmı yok canım saka yapptım esım gıderken alırız dedı zor ıkna ettım basım donuyo dedım bak ıc kanama falandır dedım aklına gırdım oda sagolsun kırma inş hepimizin yuzu gulerah canım yaaaa evden iş götürüyosunuz vallahii 😀 ohhhhh ne rahatt eşinde maşşalah hiç acımadan almış kanını 😀 bu erkeklere diyecek yok kanımızı yiyorlar vallahi 😀 hadi inş sitresin biter de hep gülersin inşşş...
bu arada ben alttan bakınca bebiin bozulma ıhtımalı varmı bu dogrumu ?erkek mılletı ıste acırmı yok canım saka yapptım esım gıderken alırız dedı zor ıkna ettım basım donuyo dedım bak ıc kanama falandır dedım aklına gırdım oda sagolsun kırma inş hepimizin yuzu guler
sen alttan bakıncamı ? anlamadım canım ne bozulcakmı bebeğin mi dedin ? 😀 vallahi anlamadımbu arada ben alttan bakınca bebiin bozulma ıhtımalı varmı bu dogrumu ?
sen alttan bakıncamı ? anlamadım canım ne bozulcakmı bebeğin mi dedin ? 😀 vallahi anlamadım
evet ablamda hamıle şimdi ona tanıdıkları doktara gıdınce alttan baktırma bebek bolur demıslerdı o takıldı aklıma
ok canım çok tşk basını sısırdım bugun bayaga bı