Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

şehriye çorbasını nasıl yapıyosun shekerm sen
cnm domatesleri rendeliyorum ben 3,4 tane falan.Snra biraz sıvı yağ,domates ve biber salçası kavruluyo yağda bekletiyorum.Snra kaynamış suyu döküyorum biraz daha kaynatıyorum ardından şehriyeleri ekliyorum onlar da pişince limon suyu ve kuru nanesini ekliyorum ohhh afiyet olsun🙂ama bazıları domates koymuyo salça koydukları için ben sevmiyom öle

cnm bnm hayırlısı olsun hakknda inşallah.RABBİM tez zamanda nasip etsn valla bravo böle dayanıklı ol önmzdeki ay'a ne kaldı şurda🙂 olur bitanem inşallah olur merak etme emi🙂
shekerim o zaman ne mutlu sana özendiğin gibi olacaksın🙂 ayrıca çok geçmş olsun dikkat et kendine. ay ben de gideyim biraz iş yapıyım yaa burası açık kalsın gelirim yine🙂

çok yorulma cnm bnm kolay gelsn sana .Bende çıkaymda başımn çaresine bakayım yaa şikayet olmasn böle bi tuhaf oldm🙁

offf yaa akşam olsun bi hem şehriye hem mercimek çorbası yapcam valla canım ikisinide çok çektii ooo ekşi ekşi yiyeceksin saol shekrm senin tarifinle yapcam hemde

canım hayırlısı olsun yaa ama belki geç döllenme olmuştur henüz çıkmayadabilir testte. tabi ki kahrolmayacaksın herşeyin bir zamanı var ama inş gelmştir bebeğin. biraz daha bekle bakalım.

.

Şekerim sıcaktan da olmuş olabilir bende oldum hatta eşimde oldu, patates kaynat canım, birde şeftali, muz iyi geliyor, birkaç gün deam et bunlara yağlı yeme, geçmişler olsun...

Tunacım amin canım inşallah bizde o güzel günleri görürüz.. bu arada menün güzelmiş .. 🙂

SEvdecim, bende giriyorum ama burd bağlantı öyle iğrenç ki bir cevap yazana kadar akla karayı seçiyorum, bazende sayfa bile açılmıyor çıldırtıyor anlıycan ..