Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

anaaaaaaaam ben geldm herkescikler gitmiş🙁 laloşummm sen de gidersin birazdan🙁 ya çorbayı yaptm valla belkim ii gelir biraz olsun.Ya çok kötü bişe bu ishal karın ağrısı.Angelimmm cnm bnmm tam bnm istediğim gibi olmşsn sen🙂🙂 bende goccamannnn göbğeğim olsn istiyorum🙂 şimdi de çıktı göbşm eşimn çok hoşuna gidiyo ama daha daha büüyüsn hele ben bide zayıfım sanırım istediğim gibi de olucak🙂 oğlan çocuğu büyütürmüş e bide zayıf olunca sanırım 5.ay'ımdaa tosun olucam hadi bakem🙂

shekercim senden duydum canım çekti yaptım şehriye çorbasını =) bide güzel yedim saol canım
ohhhh afiyet bal şeker olsun şifa olsun inşallah🙂🙂 bende yedim cnm 2 kase hemde acı yaptm ben acıyı çok severim gebelikte daha da arttı acı sevgisi🙂 yemek yemiyorum şimdi yapmadm da valla eşim dışarda yiyelim dedi arkadaşlarla buluşcakmşz neyse kurtuldm yemek derdinden ama şehriye çorbası benm favori çorbam tek geçerim🙂 hem çok basit hem lezzetli afiyet olsun cnm🙂

kız olsun zaten zayıfım olum sole 60 65 kılo ama cabul alır verırım ılk gelıbımde ben 43 kılo hamıle kaldım 5.5 aylıkken bebek tam 11 kılo almıstım ama erken dogum oldu kılo fosssssssssssssssss dıye ındi ne yazzıkkı ıns bunda alırım da kalır

Huriş canım çok az kaldı. İnşallah hayırlı afiyetli bebeğini kucağına alırsın. Annen geldi mi?

evet canim az kaldi aama beyimizden hic bir belirti yok gelmek konusunda bakalim ne zaman gelecek 🙂 anneem de sali gunu burda olacak ins. daha gelmedi ama az kaldi cok az 😀 cok sukur

amiiiiin shekerim....o haftaya bakmayin bizimki sanirim gecikecek icime oyle doguyor. dun kontrolde dr da dedi olabilir genellikle ilk gebeliklerde gecikme olabiliyor diye bakalim son gun gelecek cuma daha var gunumuz 😀

Defnecim oncelikle tebrik ederim seni. bu sabrina ve dirayetine karsilik ins gelecek aya melegini versin rabbim. hayirlisi olsun hakkinda cnm 🙂)

sana katiliyorum cnm toplamda 12 kilo aldim ama sismelerim cok fazla kocaman bisi gozukuyorum. sen eminsin degil mi ikiz degil diyeni cok duydum. belki bebegin arkasina saklanmistir bakarsin ikiz gelir diyeni de 😀 hakkimizda hayirlisi ama napalim kocamam olarak bir hamilelik geciriyoruz saglikli olsunlar da hic bisey onemli degil benim icin 😀

shekercim bende selçukludayım bana biraz ters ama kızılaya gidiyorum çok memnunum farabidekiler sezaryen taraftarı o yüzden istemedim gerçi normal doğumuda nasıl yapcam bilmiyorum hafif panik atak var bende =(