selam meleklerim benim misafir geldi. xumartesi günü aksam altılarda gününü şaşırmadı dogrusu. bu ay bayram nedeniyle ara vermeye karar verdik rahim filmine denk gelmiyecek.kllomene devam etsem iğne vurulma günüm denk gelmiyor.hemde benim doktor merkezde oldugundan zor olacak nasip kısmet artık. dinlenmek bana iyi gelecek çokm yıprandım acaba demekden.ne yapalım birza daha sıkarız dişimizi. hoş bayramı nasıl geçiririm bilemiyorum.millettin sorgusundan ve insanın gözü önünde çoçuk gösterişinden bu ay çok istiyordum ama elden gelen bişey ancak kendimi yıpratıyorum.
gamze ablam bu ay beni bekleme listesine at istersen çok yoruldum kafadan biraz olsun bu düşüncegi atmak bi daha ki aya daha dinç girmek istiyorum
rabbim hiç beklemedigim bi ayda verir bebişimi inşallah. dualarım hep sizelerin ve benim minik ellere kavuşması.inşallah daha fazla beklemem bebişimi 1 sene oldu olacak düşünmeye baslayalı.
SEN BÜYÜKSÜN RABBİM BİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRR...
Burdayım canım ama bağlantım çok kötü yarım saatte anca yazabiliyorum kaydemiyor, vanım biz sanırım arefe günü tekrar gidicez eğer o gün dr yoksa izinli falansa yani bayramdan önceki c.tesi gideriz, çünkü benim kullandığım bazı ilaçlar var onların bazılarını bıraktırabilir, öyle demişti, bayramdan önce bir gidicez yani, test içinde henüz bişi demedi ama belki bu gidişte der bakalım, inşallah seninde normal çıkar herşeyi canım yaaa ..🙂aaa lalezar ablam burdaymış =) lalezar abla senin bidahaki kontrol ne zaman bana eylül 15 gibi gel dediler doktor burun kemiğiyle ense kalınlığı normalse ikili teste gerek yok dedi sana ne dediler ?
canım yaa hayırlısı olsun inş önümüzdeki aya gelir bebeğin yeni tarihini ekliyorum umarım son olur da sonra hamiş listesine eklerim🙂selam kızlar ben yine herzamanki gibi kırmızı kart yedim ve bu ay bebiş yok 🙁((((((((((((((((((((yeni adet tarihim 14 eylül olur amannnnnnnnn alahımm gönderse artıkkk canım sıkılıyor takmayım diyorum kan görünce sinirim bozuluyor....alahım ne olur bizde görr ne olur bebişimizi gönderr...
canım benim haklısın ama Allah biliyor doğru zamanı emin ol inş dediğin gibi beklemediğin bir anda bebeğin gelir ve süpriz yapar, tamam listede alta atıyorum seni. sen de başka şeylerle ilgilen biraz kafanı dağıt istediğin an yine eklerim moral bozmak yok öpüyorum..selam meleklerim benim misafir geldi. xumartesi günü aksam altılarda gününü şaşırmadı dogrusu. bu ay bayram nedeniyle ara vermeye karar verdik rahim filmine denk gelmiyecek.kllomene devam etsem iğne vurulma günüm denk gelmiyor.hemde benim doktor merkezde oldugundan zor olacak nasip kısmet artık. dinlenmek bana iyi gelecek çokm yıprandım acaba demekden.ne yapalım birza daha sıkarız dişimizi. hoş bayramı nasıl geçiririm bilemiyorum.millettin sorgusundan ve insanın gözü önünde çoçuk gösterişinden bu ay çok istiyordum ama elden gelen bişey ancak kendimi yıpratıyorum.
gamze ablam bu ay beni bekleme listesine at istersen çok yoruldum kafadan biraz olsun bu düşüncegi atmak bi daha ki aya daha dinç girmek istiyorum
rabbim hiç beklemedigim bi ayda verir bebişimi inşallah. dualarım hep sizelerin ve benim minik ellere kavuşması.inşallah daha fazla beklemem bebişimi 1 sene oldu olacak düşünmeye baslayalı.
SEN BÜYÜKSÜN RABBİM BİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRR...
ay hadi bakalım innş Allah gönlüne göre versin🙂tunacım sağol balım ya inşalahh bu ay gelmişti meleğim belkide kızdır,geldide cinsiyetii kaldı
ay kuzum benim inşş o pıt pıt kalp atışlarını duyarsın meleğinin, insan heyecanlanıyor değil mi?yawrum bugun 7+1 olduaz kaldı son 6 gunumuz gorusmemıze allahım ınsallah saga saglım gorebılırım ıns o mınık kalbı pıt pıt atıyordur 🙂
evet cnm hemde ne heyecan valla o gun gelsın dıye neler vermedım ama sabırla beklıyoruz ıste 🙂 su kalp atıslarını duyum zaten gerısı allahın ıznıyle sabırla beklerım su kalp atıslarını cok merak edıyorumcanım yaa hayırlısı olsun inş önümüzdeki aya gelir bebeğin yeni tarihini ekliyorum umarım son olur da sonra hamiş listesine eklerim🙂
canım benim haklısın ama Allah biliyor doğru zamanı emin ol inş dediğin gibi beklemediğin bir anda bebeğin gelir ve süpriz yapar, tamam listede alta atıyorum seni. sen de başka şeylerle ilgilen biraz kafanı dağıt istediğin an yine eklerim moral bozmak yok öpüyorum..
ay hadi bakalım innş Allah gönlüne göre versin🙂
ay kuzum benim inşş o pıt pıt kalp atışlarını duyarsın meleğinin, insan heyecanlanıyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?