Kendi kendime nazar ettim galiba, demin öğlen yemeğimi yiyeyim dedim, ıspanak canım istemişti akşam pişirdim yemiştim, biraz kaldı öğlen yemeği olarak yanıma aldım, şimdi onu yiyemedim bulantı yaptı 😕 biraz peynirim ve ekmeğim vardı onları yedim, şimdide soda içiyorum .. 😕
Canım sen zaten çok güçlüsün maşallah.Çok yıpratıcı bir süreç bu.Sizde herhangi bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla (eşin ve sende)sebebi bilinmeyen infertilite mi?Ya bide şeyi sorucam.Aşılama ve Tüp bebekten önce tüm doktorlar mutlaka Rahim filmi istiyor sen bu filmi çektirdinmi?
evet tatlım sebepsiz infertilite. rahim filmini çektirdim 4 ay falan oluyo benim doktorum rahim filminin yumurtalık takibinden önce yapılması gerektiğini düşünüyo eğer tüplerin kapalıysa takip için geçicek zaman boşa olur dedi çektirdim sorun çıkmadı.kısmet artık herşey bekliyoruz bakalım en kısa zamanda aşılama içinde bi kararverebilirsem iyi olacak aslında🙂
herkese slm..
aranıza yeni katıldım... benim adetim 2 gün felan gecikti, sağ kasığımın üstüne aa ara sancı giriyor... hemilemiyim diye çok merak ediyorum... bugün kan tahlili yaptırıcam.. sizce hamilemiyim 😀
Kendi kendime nazar ettim galiba, demin öğlen yemeğimi yiyeyim dedim, ıspanak canım istemişti akşam pişirdim yemiştim, biraz kaldı öğlen yemeği olarak yanıma aldım, şimdi onu yiyemedim bulantı yaptı 😕 biraz peynirim ve ekmeğim vardı onları yedim, şimdide soda içiyorum .. 😕
Canım sen de benim gibi yemeğini yanında taşıyorsun. İş arkadaşlarım hep oruçlular onlara ayıp olmasın diye çok zorlanıyorum. Suyumu bile çok zor içiyorum..