Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

.

Lalecim ne güzel arkadaşım. Ben de ilk gebeliğimde hiç birşey hissetmemiştim. Ama bu çok zor oldu.. Maaşallah diyelim nazar değmesin

Kendi kendime nazar ettim galiba, demin öğlen yemeğimi yiyeyim dedim, ıspanak canım istemişti akşam pişirdim yemiştim, biraz kaldı öğlen yemeği olarak yanıma aldım, şimdi onu yiyemedim bulantı yaptı 😕 biraz peynirim ve ekmeğim vardı onları yedim, şimdide soda içiyorum .. 😕

evet tatlım sebepsiz infertilite. rahim filmini çektirdim 4 ay falan oluyo benim doktorum rahim filminin yumurtalık takibinden önce yapılması gerektiğini düşünüyo eğer tüplerin kapalıysa takip için geçicek zaman boşa olur dedi çektirdim sorun çıkmadı.kısmet artık herşey bekliyoruz bakalım en kısa zamanda aşılama içinde bi kararverebilirsem iyi olacak aslında🙂
3,5 aylık suan cnm yenı uyeyım ondan adm yoktr sanırım senn bebıs varmı ?
hoşgeldin canım aramıza allah hayırlısıyla ve sağlıklısıyla kucağına almayı nasipetsin inşallah

yasemincim üzülme diycem şuan aynı durumdayım benimde lekelenmem başladı.bu ayda yine olmadı🙁
sende üzülme sakın geveze üzülünce bişey olmuyo bak aylardır anladık bunu sabırlı ol olurmu tatlım.iki bayram arası hamiş kalcaz bak görürsün🙂

hoşgeldin güzelim inşallah hamilesindir gecikme yaşamanın sebebi bebek neden olmasın.tahlil sonuçlarını bizzde heyecanla bekliyoruz bak🙂

kesin nazara geldin canım🙂 inşallah bulantıların uzun sürmez allaha şükür hamileliğe güzel başladın inşallah güzel devamedersin

kesin nazara geldin canım🙂 inşallah bulantıların uzun sürmez allaha şükür hamileliğe güzel başladın inşallah güzel devamedersin

Evet canım 🙂 geçti sayılır ama soda iyi geldi, meyve yerim birazdan o da iyi geliyor özellikle elma...

allahım hurişimede hayırlı kolay doğumlar versin inşallah ya aklım onda haberi olan varmı?

Sabah angel haber vermişti ama bilmiyorum başka haberi olan varmı, hayırlısıyla inşallah yapmıştır doğumunu..

Canım sen de benim gibi yemeğini yanında taşıyorsun. İş arkadaşlarım hep oruçlular onlara ayıp olmasın diye çok zorlanıyorum. Suyumu bile çok zor içiyorum..