evet canım ancak yaşayan bilir 🙂 bide hamişken dahada zor neyse birşekilde dayanıcaz artık.. güzelim hemoroit ilaçlarını 6. aydan sonra kullanabiliyorsun ben başıma gelicekleri bildiğim için doktorumla en başında konuşmuştum hamileliğimin oda zaten 6. aydan sonra zorlayacağını ozaman vereceği hemoroit ilaçlarını kullanmamı söylemişti ayın 16 sında gittiğimde konuyu gündeme getireceğim 🙂 senin için henüz erken bence sende doktorunla konuş ben kafama göre ilaç kullanmam ama hamilelik demek bişeylere acı içinde katlanmak demek değil illaki bir yolu vardır dimiii 🙂 benim 6 aylık süreçte iki kere belim tutuldu yerimden kıpırdayamadım normalde olmaması gerek ama tek dozluk ağrıkesici ve kas çözücü iğneye izin verdi doktorum oyyyyy umarım bidaha olmaz yaşlılık işte napıcaksın 🙂)) sen kendine dikkat et artık az buçuk öğrenmişsindin hemoroitle yaşamayı popona sıcak su torbası koy yan yat bacak aranada bir yastık koy çok rahatlatıyor ama hiç ayağa kalkma sonrasında akşam işin bitip yatmaya karar verdiğinde yap yat uyu sabah çok rahatlamış uyanıcaksın dene bak öyle böyle geçicek zaman allahım kazasız belasız doğumlar nasip etsin tüm hamişlere görüşmek üzere canım öptm. 🙂
🙂 hayır canım üstüne oturmuycan yan yatıcan bacak arana yastık koycan su torbasını totişine yani seni rahatsız eden kısma yaslayıp battaniyeyle destekliycen uyuycan okadar çok rahatlatıyor inan bir dene 🙂 ben kendi yaşımdan bahsetmiştim sen daha gençsin bitanem diğer hamileliklerimde seksek oynuyor bisiklete biniyor dünyanın işini yapıyor banamısın demiyordum ama şimdi totişi zor kaldırıyorum her yerim ağrıyor 🙂 evet allah yardımcımız olsun 🙂Yok canım dr.umun verdiği ilaçlar dışında yani gebelikle ilgili olanlar dışında ilaç almıyorum, sadece midem kötü olduğunda gaviskon içiyorum, onun hiç bir etkisi yokmuş, araştırdım dr.umda izin verdi, vücut tarafından emilmiyormuş o zaten, sıcak suya otururdum ben öyle kanama falan olduğunda, sonrasında krem falan, bide fitilim vardı işte biraz rahatlatıyordu, bacak arasına yastık işlemini ben ilk zamanlardan beri yapıyorum çok rahat oluyor evet canım, dediğin gibi biraz yaşımız olduğu için sorunlar oluyor ama atlanıyoruz ne yapalım, o kadar istedik meleklermiz gelsin diye 🙂 sıcak su torbasının üzerine mi oturuyorsun, ben sıcak su yapıp küçük bir leğenin içine oturuyordum.. amin canım inşallah daha büyük sorunlar yaşamayız artık ne diyeyim Allah yardım etsin 🙂
tatlım esinin okul açıldı ondan çok giremiyor sanırım arada facedeki grupta karşılaşıyoruz. orjiden hiç haberim yok valla. nptı ki?kızlar esinle görüşen var mı?? çok merak ettm bayadr girmiyo face de belki görmşsnzdr hani.Orjim de yok haber alanlar var mı?
canım hayırlısı olsun inş önümüzdeki aya gelir meleklerin. haber verdiğin için tşkler.Merhaba arkadaşlar on beş gündür hiç nete girmedim transferimden sonra yalnızca dinlendim dün sonucu öğrendik maalesef sonucum negatif .Doktorum bir ay dinlerndikten sonra donmuş diğer embriyoları transfer edecek bekleyeceğiz yani.Size de haber vermek istedim
oy mavişim hemoroid yaşamadım şükür ama zordur yaa Allah kolaylık versin, hamilelikte artıyormuş. biz de özlüyoruz seni arada gel böyle. umarım oğluşun da iyidir benimki karnımda baya oynuyor artık🙂🙂 iyi olmanıza sevindim kabızlıktanda bahsediyorsun ondanda olabilir aynı sorun kendimi bildimbileli bendede var bir keresinde kalp krizi geçiriyorum sandım ama gaz spazmıymış ölüyorum diye korktum ben tüm söylenenlerin aksine hiçbir çözüm yolu bulamadım denemediğim şey kalmadı en sonunda onunla yaşamayı öğrendim 🙂 hemoroidde var kanamada son iki haftadır kanama tekrar başladı benim zorlamama gerek kalmadan küçük tuvaletimida yaparken şarıl şarıl kanayabiliyor ve oda tansiyonumu düşürüyor neyse doktrum biliyor ve ayın 16 sında hemoroit ilaçlarıma yeniden başlıycam 🙂 canım bak aklıma getirme zaten benda gripten tırsıyom hava serinledikce ben korkuyorum 🙂 sizleri hergün takipteyim ama çocuklar yüzünden pc bana pek kalmıyor unuttum sanmayın hep birlikte doğumuda paylaşıcaz hurişim gibi 🙂 öptm sizi..... 🙂
ay canım çok geçmş olsun diş ağrısı bşye benzemez derler. doktoruna danış bakalım. benim 20 yaş dişlerim 30 yaşımda çıkmıştı çektirip kurtulmuştum inş seninki de geçer.ççoookkkk FENA DURuMDAYIM..🙁 :'( 20 lik dişlerim çıkıcak zamanı buldu..ağzımı açamıyorum ya ne yapcam ...diş doktoruna gttm bebeğe zarar vermicek bi antibiyotk verdibide parol ama hiç bi etkisi yok offff..şu anda katil olacak kadar sinirim bozuk bu ağrı kabir ızdırabı gibi bebeğime zarar vericek die kokuyorummm :'(
sana da mrb fıstık, hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. baya oldu kızını görmeyeli kimbilir nasıl büyümüştür🙂merhaba kızlar günaydınlar.... yarın kızımla saat 3 buçukta buluşmamız var nihayet çok mutluuym bakalım bizim zilli ne alemde dönünce haber ederim sizlere öpüldünüzz 🙂)))
tatlım belirtiler var mı? inş bebeğiniz gelmiştir de size güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi olur🙂allahım regl olmadım hala acaba diyorum acaba inş öyledir yaa😀 ben daha fazla ümitlenmeden olcaksa olsun
abla ara ara sancım oluyor göğüslerim şiş bide akıntım var valla bende ümitlenmek istemiyorm belki geç gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?