Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

.

Laloşum hemoroid ilaçları kullanma henüz bende de var eşim 3.trimesterda başlayalm dedi.Yani ilaç nihayetnde ve inanır mısın çatlak kremi bile kullanamıyorz eczaneden almştk ama ne kadar emiliyo bebeğe ne kadar zararı var diye düşünüyorz.O yüzden şu an kullanma derim doğal yöntemlerden uygun olanı seç...İlaca HAYIR:):):)

Yok canım ilaç almıyorum krem var onu bile sürmedim, zeytinyağıyla ovuyorum bacağımı bile daha doğrusu eşim ovuyor biraz faydası oldu sanki... HAYIR evet :D:D:D:D
 
merhaba kızlar günaydınlar.... yarın kızımla saat 3 buçukta buluşmamız var nihayet çok mutluuym bakalım bizim zilli ne alemde dönünce haber ederim sizlere öpüldünüzz :))))
 
.

Abla valla alışıyo insan bi müddet snra.Eşim nöbette olunca sıkılıyorum biraz ders çalşıp gelip bakıyorum.Çok duramıyorum pc başnda ama bi yarım saaat falan geçiyo işte.Şimdide kocişin nöbetten çıkışını bekliyorum 9 da devrediyo nöbeti ama gelmedi bende burda takılaym dedim.Zaten böle pc başnda olduğmu bilmiyo o olmadğı zamanlrda girebiliyorum adam akıllı:)

Evet yaaa alışkanlık yapıyo evet, arkadaşlıklar, dostluklar, paylaşımlar güzel olunca. :) benimkide evde kızıyor eğiliyorsun sıkıştırıyorsun diye :)
 
Sağol mavişim, valla bu kabızlık iğrenç bişi, bide çalışıyorsan iki katlı eziyet, dün inanır mısın popomun üzerine oturamadım, resmen işkenceydi, eve gidince artık neyse halloldu ama dediğin gibi çok korktum kanayacak diye ama kanamadı da acıyor işte şişti biraz, çok kötü bişi yaa Allah düşmanma bile vermesin... Seninki daha kötümüş be canım, ben işte böyle kabızlık durumlarında ve domates flan çok dokunuyor işte o zamanlarda azıyor, hemoroid işlaçlarının sakıncası yokmuymuş canım yaaa, valla ben krem sürmeye korktum... Aman aman Allah korusun dikkat et grip falan olayım deme, sabırsızlıkla bekliyoruz doğum zamanlarımızı inşallah rabbim sorunsuz doğumlar nasip eder hepimize.. bende öptüm...
evet canım ancak yaşayan bilir :) bide hamişken dahada zor neyse birşekilde dayanıcaz artık.. güzelim hemoroit ilaçlarını 6. aydan sonra kullanabiliyorsun ben başıma gelicekleri bildiğim için doktorumla en başında konuşmuştum hamileliğimin oda zaten 6. aydan sonra zorlayacağını ozaman vereceği hemoroit ilaçlarını kullanmamı söylemişti ayın 16 sında gittiğimde konuyu gündeme getireceğim :) senin için henüz erken bence sende doktorunla konuş ben kafama göre ilaç kullanmam ama hamilelik demek bişeylere acı içinde katlanmak demek değil illaki bir yolu vardır dimiii :) benim 6 aylık süreçte iki kere belim tutuldu yerimden kıpırdayamadım normalde olmaması gerek ama tek dozluk ağrıkesici ve kas çözücü iğneye izin verdi doktorum oyyyyy umarım bidaha olmaz yaşlılık işte napıcaksın :))) sen kendine dikkat et artık az buçuk öğrenmişsindin hemoroitle yaşamayı popona sıcak su torbası koy yan yat bacak aranada bir yastık koy çok rahatlatıyor ama hiç ayağa kalkma sonrasında akşam işin bitip yatmaya karar verdiğinde yap yat uyu sabah çok rahatlamış uyanıcaksın dene bak öyle böyle geçicek zaman allahım kazasız belasız doğumlar nasip etsin tüm hamişlere görüşmek üzere canım öptm. :)
 
Ayyy lale abla kullanma haa ılac falan dayan bakalım bendede varr ama bende cok kotuyumdm dun gece aynur ablanın dedıgı gıbı bacak arasına yastık koyup yattım bugun daha ıyıyım
 
gunaydın mınnoslar ve annelerı ve bebıs ısteyen arkadaslarım hayırlı cumalarınız olsun ınsallah rabbım dualarını kabul eylesın :)
sanada günaydın ve hayırlı cumalar kuşum :) nasılsın mide bulantıların nasıl zor bir süreç ama geçicek canım biraz sabır benimde çok kötüydü eşim çok hoş meyve salataları yapıp getirirdi ama iki lokma zor yerdim şimdi iyiyim yine yemeyle pek aram yok henüz 5 kilo almşım ama bebişim çok iyi sakın canını sıkma moralini bozma ve fazlada midene takılma unut onu ve düşün canın ençok neyi istiyorse onu ye kendini hiç zorlama öptüm sizi :)
 
merhaba kızlar günaydınlar.... yarın kızımla saat 3 buçukta buluşmamız var nihayet çok mutluuym bakalım bizim zilli ne alemde dönünce haber ederim sizlere öpüldünüzz :))))
günaydın duygucum bende gün sayıyorum hem şeker olayım hem kontrolüm var oluşumuda merak ediyorum tabiii :) hadi sen hayırlı haberlerle gel küçük fıstık nasılmış bakalım ayrıca hamilelik bir kadına bukadarmı yakışır harikasın canım :)
 
Geri
Üst