kızlar LOVELY benim kardeşim o samsunda ben tekirdağda oturuyorum birbirimizin bu topikte olduğunu bilmeden tesadüf karşılaştık çokkk komikya🙂)) iki kardeş aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah burda sizinle yaşarız bu mutluluğu...
kızlarrr biz bugün 37 haftalık olduk oğluşumla eğer tam gününde gelirse 21 günümüz kaldı doğuma çok pis heycanlandım ama allahım bu güzel duyguları bütün isteyenlere nasip etsin inş duanızda unutmayın hepinizi çokk öpüyorum
lalezar teşekkür ederim güzel yorumun için çokk hoşuma gitti yaa🙂🙂seninde ikili testinin sonucu çok iyi çıkar inşallahh.defne iyi haberlerini bekliyorum canım..tuna liste çok güzel olmuş her zamanki gibi🙂ellerine sağlık..
kızlar LOVELY benim kardeşim o samsunda ben tekirdağda oturuyorum birbirimizin bu topikte olduğunu bilmeden tesadüf karşılaştık çokkk komikya🙂)) iki kardeş aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah burda sizinle yaşarız bu mutluluğu...
lalezar teşekkür ederim güzel yorumun için çokk hoşuma gitti yaa🙂🙂seninde ikili testinin sonucu çok iyi çıkar inşallahh.defne iyi haberlerini bekliyorum canım..tuna liste çok güzel olmuş her zamanki gibi🙂ellerine sağlık..
dilbercim hakikatten tesadüfün böylesi olmaz yani.tamam burda dertleşiyoruz yeri geliyo sevincimizi paylaşıyoruz kardeş gibi olduk ama siz gerçekten kardeş olmuşsunuz haberimiz yok🙂🙂 allah ikinizi tez zamanda sevindirsin inşallah canlarım.