inş bebeğin göbişindedir canım belirtin var mı?
herkese hayırlı cumalar Allah kalbinizden geçeni versin.
canım inş bebeğin gelmiştir, bakarsın yerleşme kanamasıdır. inş Allah gönlüne göre versin..
ayy sevde çok sevindim valla gözünüz aydın, dur ben de ekliyim listeye🙂 Allah tamamına erdrsin inş gör bak bu kez sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın🙂
canım yanma bende de oluyor, inş tahlil sonuçların temiz çıkar, sen bol su içmeye devam et, üzme kendini canım.
canım kistlerin tedavisi var üzme kendini inş küçüldükten sonra senin de güzel bebek haberlerini alacağız.
canım o buraya çok takılmıyor sanırım ama arada facedeki grubumuzda görüyorum gün sayıyor daha doğum yapmadı merak ettiğini söylerim.
aminnnnn. tamam canım ekliyorum listeye, inş Allah sana da en yakın zamnda bebek nasip etsin.
belirtilere takılma zaten canım iyi yapıyorsun herkeste farlı çünkü. ama göğüsler belirti olabilir. inş süpriz yapar bebeğin🙂sağol tunacım,hayırlısıyla inşallahhh...
belirtilere çok takılmıyorum ben,takılsaydım 4 aydır zaten gebe olmam gerekirdi çünkü
ama mesela ateşimi az önce ölçtüm,37 dereceydi.. zaten yanıyorum..
kasıklarımda da gerginlik var ya,hiç anlamadım..
göğüslerim zaten bomba oldular..
ama adet belirtilerine o kadar benziyo ki,ayırmak zor dimi..
korkma tatlım yaa hayırlısıyla inş iyi çıkacak sonuçlar. rica ederim tatlım ne demek🙂ayy ne bılım tunacım ole kokuyorum kı bazen wc ye gıtmek ıstemıyorum gercekten neyse pazartesı gıdecem ıns ıı haberlerle donecem cnm benım cok saoll
hep umutlu ol zaten sevdeciğim. bu arada ikimizin listesi birkaç şey dışında aynı ama renkler yazı tipi vs farklı, olsun sen de arada yenile ben de sık sık görülür topikte🙂sağol tunacım umutluyum sizler yazdıkça daha bir umutlu oluyorum .
belirtilere takılma zaten canım iyi yapıyorsun herkeste farlı çünkü. ama göğüsler belirti olabilir. inş süpriz yapar bebeğin🙂
korkma tatlım yaa hayırlısıyla inş iyi çıkacak sonuçlar. rica ederim tatlım ne demek🙂
hep umutlu ol zaten sevdeciğim. bu arada ikimizin listesi birkaç şey dışında aynı ama renkler yazı tipi vs farklı, olsun sen de arada yenile ben de sık sık görülür topikte🙂
hadi kaçtım ben bugünlük bu kadar yeter. malum yemek hazırlığı. öptüm herkesi AEO.
herkese hayırlı cumalar Allah kalbinizden geçeni versin.
canım inş bebeğin gelmiştir, bakarsın yerleşme kanamasıdır. inş Allah gönlüne göre versin..
kızzz geveze ben saa didim sen bilin ne zaman olceni bakbaharcımm benim ne zaman olur kızz bahar dediydi diyem bende
ayy ne bılım tunacım ole kokuyorum kı bazen wc ye gıtmek ıstemıyorum gercekten neyse pazartesı gıdecem ıns ıı haberlerle donecem cnm benım cok saoll
beklemedeyimmm
massal günlerimiz aynı beklemeye devam inşallah Rabbim yüzümüzü güldürürbelirti ilk gebelikle ikinci gebelik arasında bile farklılık gösterebiliyo..
bazen hiiççç bi belirti olmadan sadece adet gecikmesinden anlaşılıyo,bazen bin tane belirti olabiliyo..
en büyük ve belirleyici belirti adet gecikmesi zaten..
allah isteyen herkese versin mis kokulu bi kuzucuk inşallahhh...
baharım arkadaşlar hep diyorlardı rahim genişliyor bebeğin büyüdükçe canım bunlar normal diyorlardı sağ salim kucağına alman dileğiyle güzel hamişimiz :bebeğim:kızlar ya bişey sorcam yemek yedim ve sol tarafımdan bir noktada ağrı var ve orta şiddetli bide dokununca baya sert bilgisi olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?