sevdecim gözün aydın bende duyucam inşallah kalp atışlarımızıkızlar biz geldik ben ne ka talihszim dr m izinliymiş ama yılmadım aile hekimine gittim gayet iyi bir dr ona kontro oldum kesemizde kalp atışlaerımızda var dedi zaten keseyi gördüm kpcaman olmuş dedi kalp atışları var ama daha küçük hataya daha net görürüz dedi
slm kızlar ben 7ekim saat 18 50 de doğum yaptım beni merak etmişsiniz diye yazayım dedim inanın hiç vaktim olmuyo buraya gelmeye boş vakitlerimde sadece yemek yiyormvede wc ye gidiyorum gecemiz gündüzmüz emzirme işkencesiyle geçiyo doğumumda hepinize çok dua ettim allahım kabul etsin hepinizi çok öpüyorum allahıma emenat olun
ece naz işallah bebeğin gelmiştir canımm,bende hasta olmadım daha 5 gün geçti ama hala tık yok belkide ikimizinde bebişi gelmiştir 🙂 güzel haberini bekliyorum canım.bugün adet olmam gerekiyor inşllh olmam allahım bebegim olmasını sabırsızlıkla bekliyorum...
ay canım gözünüzaydın çok sevindim🙂 Allah tamamına erdrsin. eylülün ilk hamişisin🙂 son adetin neydi listeye ekliyorum hemen.Arkadaşlar değerim 393 çıktı HAMİLEYİM Allah her isteyeni bu duyguyu yaşatsın inşallah ağlamaktan yazamıyorum
tuha hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............. alahım bizede nasip etsin inşş.. bugün kırmızı kart yedimmmm yeni adet tarihim 05 kasım 2011..........
kızlar hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var inş önümüzdeki ay gelir bebekleriniz tarihlerinizi ekliyorum.bu arada kırmızı kartı yedı mben ve yenı aya umutla basladık dun ıtıbarıyla asılama tedavısıne basladık dualarınızı beklıyorum yenı tarıhım de 9 kasım hemde benım ve eşimin dogum gunu ıns cıfte sevınc yasarız
çok tşk ederiz tatlım aminnn inş. sen de anneciğine slm söyle ohh iyidir keyfin🙂tuhacım cnm cok sevındım bebegın gelmıs rabbım tamamına erdırsın 🙂 hayırlı evlat olur ınsallh cnm benım
tunacım arabanızda hayırlı olsun cnm allah kazasız belasız kullanmanızı nasıp etsın cnm benım
nasılsınız kızlar annem burda fazla gıremıyorum annemden dolayı cok ozlemısım onuu o yuzden annemle gecırıyorum gunlerımı 🙂
yine de kalp atışlarını duymuşsun canım sevindim adına, maşallah darısı hareketlerine artık.kızlar biz geldik ben ne ka talihszim dr m izinliymiş ama yılmadım aile hekimine gittim gayet iyi bir dr ona kontro oldum kesemizde kalp atışlaerımızda var dedi zaten keseyi gördüm kpcaman olmuş dedi kalp atışları var ama daha küçük hataya daha net görürüz dedi
canım ben de çok etkilendim valla tüylerim ürperdi annelik böyle işte Allah yaşamak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.kizlar ben okuyunca cok etkilendim paylasmak istedim
Japonya'da bir depremde kurtarma ekibi genç bir kadının yaşadığı enkaza ulaşırlar.. Yıkıntıların arasında kadının cesedine ulaşırlar. Kadının enkaz altındaki pozisyonu ilginçtir.. Ellerinin arasında bir şey tutarak eğilmiş gibi..
Bu esnada da ev üzerine çökmüş izlenimi vermektedir.. Kurtarma ekibinin lideri canlı olma ümidi ile kadına ulaşmaya çalışır, fakat kadın çoktan ölmüştür.. Başka bir enkaza gitmek için hareketlenecekleri sırada, ekip lideri delikten içeri bakar ve enkazda bir çocuk olduğunu fark eder.. seslenir, "Bir çocuk var"
Uzun bir çalışmadan sonra kadının cesedinin altında çiçekli bir battaniye içinde 3 aylık bir bebek bulurlar.. Kadın son bir hamle ile bebeğinin üzerine kapanmış ve bebeğinin hayatını kurtarmıştır.. Bebek hala uyumaktadır.. Battaniyeyi açtıklarında ise bir cep telefonu bulurlar.. Ve ekranında bir mesaj vardır..
"Eğer kurtarıldıysan, seni sevdiğimi hatırla - Annen"
Annelik Dili Evrenseldir
— Japonya Depremi'de.
oy oy ayşegülüm aklım hep sizdeydi çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. mis kokulu oğluşunu öp yerimize gözünüz aydın. inş kolay olmuştur doğumun, haber verdiğin için sağol🙂 hayat değişiyor tabi bebek gelince, gircem diye çok yorulma ama çok da özletme kendini🙂 uygun bir ara anlatırsın öpüyorum...slm kızlar ben 7ekim saat 18 50 de doğum yaptım beni merak etmişsiniz diye yazayım dedim inanın hiç vaktim olmuyo buraya gelmeye boş vakitlerimde sadece yemek yiyormvede wc ye gidiyorum gecemiz gündüzmüz emzirme işkencesiyle geçiyo doğumumda hepinize çok dua ettim allahım kabul etsin hepinizi çok öpüyorum allahıma emenat olun
hadi bakalım canım herşey yolundadır inş insan heyecanlanıyor valla bebeğini özlüyor🙂teyzeleri bizde yarın dr a gidicez meleğimi görmeye bakalım ne kadar büyümüş çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?