canım kendini çok yorduysan o da yorulmuştur annesi, bebeğin hareketleri arada yavaşlayabiliyor, dinlen kib.Kızlar günaydın, dün biraz temizlik falan yaptım kasıklarım biraz ağrıdı, sol kasığımada acayip bi kramp girdi kısa süreli ve dünden bu yana bebeğimin hareketleri azaldı sanki yaaa 🙁 kalp atışlarını hissediyorum elimi koyduğumda arada kıpırtısını da hissediyorum ama sürekli kıpırdanıyordu şimdi çok seyrek normalmidir ki bilmiyorum ?..
mrb belki üstüne görme olabilir, inş hayırlısıyla gelmiştir bebeğiniz.Hanımlar merhaba...öncelikle hamile olanları allah sağlıkla kurtarsın,anne olmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı bebişler nasip etsin...kızlar ben geçen ay 13 ekim gibi regl oldum...bu ay 10 kasımda çok hafif kahve rengi geldi..her ay başladığı gibi yani..ama sökülecek diye beklerken, bugün ayın 14 ü kala sildikçe kahve ve dünde azıcık pembemsi kanamam geldi..pedi sadece lekeliyo yani. sizce bu bi belirti olabilir mi...
slm canım inş bebeğin göbeğine yerleşmiştir belli olmaz belki geç döllenme olmuştur. hem bu düzensizlikler oluyor hamişlikten önce hayırlısı artık.. güzel haberlerini bekliyoruz..merhaba arkadaşlar,
Ben hala adet olmadım bugün 11.günüm adet tarihimi geçerli. 1 hafta geçtikten sonra kan tahlili yaptırmıştım negatifti🙁 hafta sonu doktora gidecegim artık böyle olmazdı hiç adet duzenim de bozuldu galiba ya🙁(
Hayırlısı artık, inşallah kötü bieşy yoktur.
canım estğ değiştiririm tabi, hayırlısı olsun denemelere devam inş yakında gelir yiğenimiz.inşallah bebek vardır canım,bende merak ettim doktordan sonra yazarsın ne olduğunu,ben bu ayda adet oldum malesefffff bu ay ilk defa lekelenme oldu bir gün acaba hamilemiyimki derkenn dün adet oldum..yeni tarihim 9 aralık gamze ciğim sana zahmet değiştirirmisin🙂
canım kendini çok yorduysan o da yorulmuştur annesi, bebeğin hareketleri arada yavaşlayabiliyor, dinlen kib.
mrb belki üstüne görme olabilir, inş hayırlısıyla gelmiştir bebeğiniz.
İnşallah inşallah...allah her isteyene nasip etsin...valla bu sabah uyandığımda sanki regl olacakmışım gibi oldu yine ama gelen bişey yok..yarın bi test yapıcam artık...
canım kendini çok yorduysan o da yorulmuştur annesi, bebeğin hareketleri arada yavaşlayabiliyor, dinlen kib.
slm canım inş bebeğin göbeğine yerleşmiştir belli olmaz belki geç döllenme olmuştur. hem bu düzensizlikler oluyor hamişlikten önce hayırlısı artık.. güzel haberlerini bekliyoruz..
canım estğ değiştiririm tabi, hayırlısı olsun denemelere devam inş yakında gelir yiğenimiz.
bembeyazım hoşbulduk cnm evet hasret giderdik ama inan dönüş çok zor oluyo🙁yeni yeni kendime geliyorum burda hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç kimsem yok sabahtan akşama kadar tekim eşim nöbetçi oldğu zaman daha zor oluyo..Valla artık dua ediyorum hayırlı bi şekilde RABBİM bize mersinde hayırlı bi kapı açsn tabii ki önce hayırlısı diyorum.Sen naslsn bakalm ?
lalezar abla üzülme bizimkilerin haftaları aynı veaynı durum bendede oluyo doktorlarda hareketlerinin düzünli olmasını beklemeyin bu haftalarda diyo zaten bazen kıpır kıpır bazen bi kere kıpırdıyo benim kızda =) sen biraz tatlı ye de sevinsin bebecik =)
merhaba arkadaşlar,
Ben hala adet olmadım bugün 11.günüm adet tarihimi geçerli. 1 hafta geçtikten sonra kan tahlili yaptırmıştım negatifti🙁 hafta sonu doktora gidecegim artık böyle olmazdı hiç adet duzenim de bozuldu galiba ya🙁(
Hayırlısı artık, inşallah kötü bieşy yoktur.
inşallah bebek vardır canım,bende merak ettim doktordan sonra yazarsın ne olduğunu,ben bu ayda adet oldum malesefffff bu ay ilk defa lekelenme oldu bir gün acaba hamilemiyimki derkenn dün adet oldum..yeni tarihim 9 aralık gamze ciğim sana zahmet değiştirirmisin🙂
slm kızlar nasılsınız umarım hepınız ıyısınısdır bız cok ıyıyız cok sukur bazen agrılarımız olsada rabbıme sukurler olsun yıne hayırlısıyla su haftalarıda bı atlatsam 22 cı hafta yaklastıkca korku basıyor arada rabbıme sıgınıyorum allahım yawrumu bana bagıslasın 🙂
lale abla bu haftalrda normaldır cnm benım duzensız hareketler korkma bende de oluyor bıde bebegımızı fazla yorma da sen sumsugun dedıgı gıbı tatlı bısıler yee oynar annesı 🙂
hazırancım ve dıger ark rabbım gonlunuze gore versın allahım dularınızı tez zamanda duysun ınsallh evlatlarınızı nasıp etsın sızlere kızlar ne olur psıkolojık olraka etkılemeyın kendınızı ne olur gercekten kendımıze zarardan baska bısı degıl bu tur seyler 🙂 sizlerı cok opuyorum
slm canım inş bebeğin göbeğine yerleşmiştir belli olmaz belki geç döllenme olmuştur. hem bu düzensizlikler oluyor hamişlikten önce hayırlısı artık.. güzel haberlerini bekliyoruz..
canım estğ değiştiririm tabi, hayırlısı olsun denemelere devam inş yakında gelir yiğenimiz.
İnşallah inşallah...allah her isteyene nasip etsin...valla bu sabah uyandığımda sanki regl olacakmışım gibi oldu yine ama gelen bişey yok..yarın bi test yapıcam artık...
aynen ole lale abla acı olay o haftalrda oldu yaa korkum var yınede bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?