inş ablam inşş bebegım benı bırakmayacak bende cok ınanıyorum rabbı onlara saglık sıhat versınKıyamam canım benim, korkma Çınar annesini üzmeyecek güçlü bir bebek o 🙂
inş ablam inşş bebegım benı bırakmayacak bende cok ınanıyorum rabbı onlara saglık sıhat versınKıyamam canım benim, korkma Çınar annesini üzmeyecek güçlü bir bebek o 🙂
inş ablam inşş bebegım benı bırakmayacak bende cok ınanıyorum rabbı onlara saglık sıhat versın
Canım benimde adetim hiç aksamazdı aşılamadan önceki aydı, meğerse kist olmuş, o ay kist aspire edildi ve ertesi gün yumurtlama iğnelerine başlamıştık, yumurtalar sıfırlandığı için yumurtlama çok rahat geçekleşti, eğer böyle bir sıkıntı varsa hiç korkma, çok kısa bir işlem zaten bayıltıyorlar, sonrasında da hiç acı falan olmuyor, ardından da böyle bir tedaviye başlayabilirsin, benden tavsiye sadece 🙂 Hayırlısı osun hakkında...
çok sevindim canım ya inşallah bizlerde tadarız o duygularıOhh nihayet kızlar meleğim kapırdamaya başladı yine, hemde az önce kazağımın üstünden bile gördüm şükürler olsun 😀
ay öldüm yaa🙁 yarın oğlumun beslenme sırası bizde 2 kilo kıymadan köfte ve 5 kilo patates kızartması ve herkese ayran yollıcam. Allahtan anneciğim geldi de hallettik arada da bugün benim doğum günümdü onu kutladık🙂 vee yarın ilk defa nstye giricem bakalım kızımın son durumu nasıl? gelince gelişmeleri yazarım. daha anca yatıyorum ve hepinizi öpüyorum iyigeceler...