anladım canım peki ekstra bişi kullandınmı bu süreçte vede aşılama olduktan sonra ne kadar istiraat ettin canım..aşılama yaptırmışsın tutmuş Allah tamamını getirsin canım..peki sorun neydi sizin.daha önce hamişlik yaşadınmı çok soru oldu ama.)çok teşekkür ederim canım. evet ilk aşılamamdı öncesinde yumurta gelısımı için gonal-f igne kullandım göbekten 7-8 gün. sonra çatlatma iğnesi ve aşılamadan sonra da progesteron iğne oldum her aksam. Hala devam ediyorum. Gerçi oturamıyorum ağrısından iğnelerin ama çok şükür sonuç aldık. ögrenmek istediğin başka bişey varsa sor yardımcı olmaya çalışayım canım
anladım canım peki ekstra bişi kullandınmı bu süreçte vede aşılama olduktan sonra ne kadar istiraat ettin canım..aşılama yaptırmışsın tutmuş Allah tamamını getirsin canım..peki sorun neydi sizin.daha önce hamişlik yaşadınmı çok soru oldu ama.)
kızlar hepinize merhabalar.
tuna ve mavişim gözünüz aydın. Allah meleklerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin. sizlere de geçmiş olsun. darısı başıma inşallah. sıra bana geldi artık.
ben de Rabbim nasip ederse inşallah 2 Ocak Pazartesi spinal sezeryanla hayırlısıyla doğum yapıp oğluşumu kucağıma alıcağım inşallah.
bugün de doğum iznine ayrıldım. çok şükür şimdiye kadar çalıştım. darısı diğer çalışanların başına. bikaç hafta dinleneyim şimdi artık.
kızlar hepinize merhabalar.
tuna ve mavişim gözünüz aydın. Allah meleklerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin. sizlere de geçmiş olsun. darısı başıma inşallah. sıra bana geldi artık.
ben de Rabbim nasip ederse inşallah 2 Ocak Pazartesi spinal sezeryanla hayırlısıyla doğum yapıp oğluşumu kucağıma alıcağım inşallah.
bugün de doğum iznine ayrıldım. çok şükür şimdiye kadar çalıştım. darısı diğer çalışanların başına. bikaç hafta dinleneyim şimdi artık.
selam kızlar ben geldim yoğun tempoyla birlikte. gamze ablacımm son adet tarihim 6 kasım ... öncelikle sana hayırlı doğumlar diliyorummm kızlar hepinize çok çok tşk ediyorum ve hepinizden alah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn bebk isteyen herkese alahım bebişi en kısa zamanda göndersinn doğumu bekleyenlerede hayırlı doğumlar diliyorum alah hepimizin yardımcısı olsunnnn bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşşş..alahım biberonuma asime sılama ve dilbere herkese nasip etsin çok mutluyummm ...kardeşim askere gönderdik bir o kadar burukk alahım onada hayırlı teskereler nasip etsin...kızlar biliyomusunuz burda edilen dular karşılıksız olduğu için dularımız kabul oluyor veee bu yüzden hepimizi birbirimizden duarımızzzzzııııı eksik etmeyinnn...hepiniz çok seviyorummm burası benim evim gibiiiiiiiiiiiiiiiii.....yeni hamiş haberleri duymak dileğiyleeee öpüyorum hepicinizi ve melişlerinizi....
evet 🙂)) listede kendımı görmek de pek bi güzel. Hala riyadayım sanki. Çok şükürrrrr. Allahım dileyene ver inşallahhh
Cnm alışverişi bebekçe diye bi yer var ordan yaptık Kraftın oyun parkını aldm herkes çok memnunmş kullanşlıymş bende aldm mavisinden.Bi kaç kıyafet falan da aldk gerçi annem almştı ama bi kaç eksik işte.bu arada izin konusnda iice düşün derim son 3 haftaya kadar nasl dayanıcaksn nasl halin olucak?Darısı bizim başımıza inşallah. Vallahi nasıl sabrettin bu zamana kadar tebrik ederim. Ben de bebğim için son 3 hafta kalana kadar çalışmaya karar verdim. Bol bol dinlen. Sıra sana geldi. Allahım kolay doğumlar nasip etsin.
O zaman kardeşine hayırlı teskereler Allah kavuştursun canım ya. Evet burada birbirimizi tanımadan dua ediyoruz. Hiçbir çıkarımız yok birbirimizden. Topiğimiz herkese uğurlu geldi. Sırada bekleyen arkadaşlarımızada müjdeleri en kısa sürede gelir inşallah. Senide tebrik ederim. Allahım kucağına almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?