Yağmur hoşgeldin aramıza🙂inşallah buranın uğuru sana da nasip olur.Burda bol dua,bol iyi niyet,dostluk samimiyet oldukça uğuru da artıcak herkese bi melek nasip olucak en önemlisi de buna inanmak🙂
Evet kızlar bugünkü kontrol sonrası yine oğluşmn güzel teyzoşlarına haber verme zamanı🙂nst'de sancılar çıktı biraz biraz ki artık çok normal🙂dr baktı ve hedefimz 38 i görmek inşallah dedi.Kalsifikasyon yani yaşlanma da değişklk yok suyumz 38'e yetecek kadar görünüyo bakalm eğer bi değişklk olmazsa dedi dr,yani ALLAH korusun önceden su gelmesi,kanama sancı vs falan olmazsa 18,19 gibi sezeryana alıcak..Oyy kaldı 12 gün🙂5 gün'e bir gidicem bi sonraki kontrol çarşamba günü bakalm ne deişicek..Kızlar acaip heyecanlıyım ALLAHIm izin verrse 12 gün sonra ANNE olucam benden bir parça getiricem dünya'ya...Duygularım karmakarışık anlatılmaz hele ki zaman yaklaştıkça insan daha bi başka oluyor..Dİlerim RABBİMDEN verdiği mucizye yakışır bi ANNE olurum evladıma her yönden.Dilerim RABBİMDEN burdaki bütün meleklerimiz yavrularına hayırlı zamanda kavuşur ve onlar da bnm ve diğer doğum yapanlar gibi şafak sayarlar annelik heyecanını içten içten yüreğin taaaaa derinlerinde yaşarlar..Çok tuhaf yaaaa gerçekten bunları anlatmak dile getirmek çok zor.Doğum sonrası neler yaşanıyor bebekle anne arasında bilmem ama ben şuan pamuktan bulutun üstündeyim sanki antidepresan içmiş uyuşmuş insanlar gibi ANNELİK sarhoşluğundayım.Oyy çok konuştm ama size de anlatmasam kime anlatıcam bu duyguları bu kadar??iyi ki varsınz hepinize teker teker duacıyım Seviyorusss sizi toccamannnn🙂
Tunacım, lalezarım çok teşekkür ederim. 1.5. yıldan sonra sonunda tutturduk bakalım. Allah tamamına da erdirir dilerim. ÇArşambaya kalp atışını dinleyeceğiz nasipse, çok heyecanlıyım. Korkuyorum da azcık aksilik çıkar mı diye.. Neyse güzel düşünelim güzel olsun di mi ama🙂 Allah herkesin gönlüne göre versin. Öpüyorum hepinizi
canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh. Allah tamamına erdırsın cümlemizi. Sakın aklına kötü şeyler getirme herşey yolunda gidecek ve duyacaksın mınıgının kalp atışlarını. Bende geçen hafta duydum müthiş bişey🙂 o minicik kalp nasıl da hızla atıyor. Mevlamın mucizesi işte. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin dilerim.
Kötü şeyler getirme aklına hep pozotif düşün, düşünki meleğinde iyi olsun, inşallah güzel gider hamişliğinde .. 🙂
canım benim çok sağol temennilerin için inşallah banada nasip olacak🙂 bende seni ve çınarııı kocamaaaaaaan öptüm tatlım🙂defnem nasılsın bıtanem yazamadım sana biz cok ıyıyız teyzesı son 3 aya gırmıs bulunuyorus artık gun sayacagız ıns cınarla senı cok opuyoruz rabbım tez zamanda sanada nasıp etsn senınde gun saydıgını orelım ınsallah....
inşallah canım hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyucaksın meraketme ve dünya tatlısı bir bebek dünyaya gelicek🙂 1,5 sene beklemişsin bak allah büyük sabırla beklemenin karşılığı güzel oldu.tunacım, lalezarım çok teşekkür ederim. 1.5. Yıldan sonra sonunda tutturduk bakalım. Allah tamamına da erdirir dilerim. çarşambaya kalp atışını dinleyeceğiz nasipse, çok heyecanlıyım. Korkuyorum da azcık aksilik çıkar mı diye.. Neyse güzel düşünelim güzel olsun di mi ama🙂 allah herkesin gönlüne göre versin. öpüyorum hepinizi
yazdırırlar tabi tatlım böyle güzel bir yer bırakılır mı🙂))Merak ediyorum dogum yapmıs arkadaslar ikinci bebek içinde bu listelere ismini yazdırırmı ki ????
ay canım ne tatlı heyecanlar değil mi? inş hayırlısıyla duyacaksın kalp atışını bebeğinin. allah tamamına erdrsn.Tunacım, lalezarım çok teşekkür ederim. 1.5. yıldan sonra sonunda tutturduk bakalım. Allah tamamına da erdirir dilerim. ÇArşambaya kalp atışını dinleyeceğiz nasipse, çok heyecanlıyım. Korkuyorum da azcık aksilik çıkar mı diye.. Neyse güzel düşünelim güzel olsun di mi ama🙂 Allah herkesin gönlüne göre versin. Öpüyorum hepinizi
oy maşallah canım böyle geçiyor işte günler. maşallah allah kucağına almayı nasip etsn.yeni hamişlerimiz varmış hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim alahım bütün bebk isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnn bu güzel duyguyuuuuu...alahım hiç kimseyii mahrum etmesinn ...bizde 9 haftalık 1 günlük olduk bizde yavaş yavaş büyümey başlıyoz alahım inş sorunsuzzz hamilelik geçirir vee bebeğime kavuşurummmm ....alahım bebeğimi koru bebeğim sana emanetttttt ...
elbet günü gelnce karnına düşecek annesi hayırlısı.. ok ekliyorum canım haber verdğn içn tşkler.bebekyüzlüm sen ve bütün bebek bekleyenler hepiniz bebeklerinize sağsalim hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah...gamze benim nazlı meleğim bu ayda gelmedi yeni tarihim 5 şubat canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?