sağoll haziran ya elimde olmuyo canımm bugün biraz daha iyiyimm uykusuz bi gecenin ardından geçen sene yaptırıdığımda temizdi canım ama bu yara ve doktor korkuttu beni.yumurtlama testiymiş evet canım eşim bugün sperm verdi bakalım yavaş yavaş başladık ama en önemlisi şuan sanırım pazartesi günü smearın sonucu.allah dualarının karşılığını kat kat sana çevirsin canım allah razı olsun🙂gevezem bu ne biçim düşünce öyle. Hemen kov aklından o kötü düşünceleri. Yara çok sık rastlanan bir durum sonucu kötü olacak diye bir kaide asla yok. Ayrıca smear testini her yıl yapıyorlar herkese. Gönlünü ferah tut sen, rabbim buyuk hayırlısı ile alacaksın güzel sonuçlarını. Progesteron testi ise yumurtlama olup olmadıgına bakılmak için adetin 20-21. gun cıvarında yapılıyor. Yani canımcım bu testlerin hepsi hemen hemen herkese uygulanan testler. Hiçççç canını sıkma , dualarım seninle.
inşallahh yumurtlamam iyidir canım.fitille hap verdi adetten sonra kullancam baharım inşallah ilaçla geçerde meleğim için film falan hemen çekilirimm.sizde dualarınızı eksik etmeyin tatlım hamişlerin duaları kabul olur derlerprogesteron sayısı yüksek çıkınca bebeğin olmaya biliyor ve tedavi ediyorlar o zaman yani bebek için istemişlerdir merak etme eğer smear testinden sonra ilaçla tedavi edilmeyecek gibiyse yakarlar yarayı o da kuruyup gider merak etme canm meleğin gelicek allahın izniyle sen bol bol dua et
sağol tunacım.dondurulunca bebek için sorun olmuyo demi hamile kalmaya engel değil yani.inşallahh güzel sonuçlar alırım canımtşk edrim canım allah tüm isteyene yaşatsın darısı sana...
canım inş allah gönlüne göre versin ama en iyisi kan testi adet günün gelsin umarım güzel sonuçlarla dönersn.
canım öncelikle moralini yüksek tut herkesn dediği gibi başka şeylerle ilgilen inan geliyor bebek. umarım sonuçlarınız güzel çıkar yakında gelir bebeğin. rahim ağzında benim de vardı yaram dondururdum sorun edilecek bşy değil. allahtan umut kesilmez olumlu olsun inş herşey.
olsun canım gönüller bir olsun. bu arada maşallah oğluşuna. herşeyn normal olmasına da çok sevndim. allah sağlıkla kavuştursun.
ayy inş canım rezerve yapayım istersen🙂))tunaaa 36'yı ben istiyorum yaaa 🙂))
kuzum benim yüzdün yüzdün sonuna geldin. bilirim heyecan dorukta🙂 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn oğluşunu. eşinin görevi de tekrar hayırlı olsun. tatlım biliyosun ben de kan değerlerim tutmadığından genel anestezi oldum. çok şükür 3 günde toparlandm ağrım çok olmadı zaten bolca ağrı kesici yapıyorlar. darısı sana inş bizleri merakta koyma. mutlu haberlrle dön inş canım.Herkese slm bis geldik.Biliyosunuz kardeşlerim yeğenlerim geldi doğum için(ablam ikiz erkek kardeşim ve eşi)bende fazla giremiyorum.Bu aralar sancılarm hem sıklaştı hem de şiddeti arttı doğum yakın ya ondan sanırım🙂Eşim hatay'a başvuru yapmaya gitti şükürler olsun karlı yollarda olsa sağ salim sıkıntısız geldi hamd olsun.Ama ben o yoldayken kendimi yedim bitirdim baya kar yağmıştı çünkü.Neyse bugün geldi kontrolmz vardı kontrole girdik son kontrolmzdü bitti artık hamd olsun MEVLAMAson kez girdik nst'ye falan.Dr amcamız baktı oğlumn gelişimi bi ara plasentanın yaşlanmasndan dolayı gerilemişti bende kendimi yiyodum🙁🙁🙁 ama hamd olsun toparlamış karnmda kocaman oldu belliydi toparladğı🙂3200 gram olmş dedi dr amcamz ve gün olarakta ALLAHIM iizn verrse perşembe sabahı aldk.Dr'a dedim beni sabah alın diye o da çarşamba bişe yeme 12 den snra dedi sabah 8:30 gibi gel dedi🙂oyyy benm halim nasl valla acaip duygulardaym🙂yarın da ALLAHIM izin verrse kuaföre gidicem genel bi temizlk sonra saçımı başımı yaptırıcam sardırıcam ALLAH kısmet ederse.Snra doğuma hazırıııııııııııııııııııııız🙂şimdi geriye ameliyat günü konuşucağmz spinal mi olsun genel mi olsun sorusu var.Bnm gönlüm genelden yana yani çok tırsıyorum bele yapılan iğneden ve bebeğimi gördkten snra sıkılıp hemen çıkmak isteyeceğimden🙂genel olduğnda uyuycam uyanıcam oğlumu görücem ve zaman geçicek bi şekilde ama kararszm kızlar yaa..Neyse anestezi uzmanı dr'umun eşi zaten bakalm neye karar vericez bana bile sürpriz olucak anlıycağnz.Doğumuma ramak kalan şu günlerde ve başından beri ettiğim dua şudur ki,GÜZEL ALLAHIMIN isteyen herkese bu güzellikleri yaşatmasıdır.İnanın yürekten ediyorum ve etmeye de devam edicem .MEVLAM kimseyi evlatsız kucağı bol bırakmasın herkese nasip etsn inşallah.Bizden haberler bu kadar bakalm net'e gireiblrsem doğum akşamı yazarım inşallah sıkıntısız bi doğum olur akşama turp gibi olurum da🙂hepinizi öpüyorum RABBİME emanet olun dualarınızı bekliyorum
rica ederm canım. yok bebeğe engel değil benim de dondurma yeni evliyken oldu. tuna daha sonra olmştu. hakkında hayırlısı olsn.sağol tunacım.dondurulunca bebek için sorun olmuyo demi hamile kalmaya engel değil yani.inşallahh güzel sonuçlar alırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?