gevezem cnm cok sevındım testının temız cıkmasını ne ddık sana yaa cok sevındım valla yaa allahım melegının geldıgı gunude gosterecek ıns cnm benım
valla kız eski toprağız biz artık🙂 olucak tatlım benim bizimde olucak.birde bakmışız kimse bebek beklemiyo herkeste var 3er 5er🙂 inşallahhhhhhh🙂sağol defnem inşallah canım hepimize inşallah.bak eskilerden biz kaldık kız çalışmaları hızlandırsak barii 🙂gerçi bana yasak şuan🙂
gamze ablacım ağzını yirim ben senin ne güzel dedin🙂 inşallah umduğun gibi olur ve en yakın zamanda veririz ogüzel haberi tüm bekleyenler..hadi bakalım hayırlısı canım valla içimde bir his var sen ve defne çok yakında güzel haberler vereceksiniz🙂 o zaman bebeğinin neresini istersen çekk🙂) sağol balım aminnn.. koklarım yerine tabii. öpüyorum seni.
lavinyam datlım belkide geç olmıcak hiiiiiiiiççç olmıcak bu daha güzel oldu🙂 2 gün geçmiş valla hadi hayırlısı benimde bugün regl günüm oldum olacak eli kulağında ağrılarım başladı.hadi bakalım hakkımızda hayırlısı🙂bu arada benim adetim 25 ocaktı ama hala olmadım belkide gec olacak yani düzensiz sonucta bakalım
günaydın bebek bekleyen güzel anne adayları ve güzel anneler hepünüzü candan kucaklarım ve öperimm
valla kız eski toprağız biz artık🙂 olucak tatlım benim bizimde olucak.birde bakmışız kimse bebek beklemiyo herkeste var 3er 5er🙂 inşallahhhhhhh🙂
gamze ablacım ağzını yirim ben senin ne güzel dedin🙂 inşallah umduğun gibi olur ve en yakın zamanda veririz ogüzel haberi tüm bekleyenler..
lavinyam datlım belkide geç olmıcak hiiiiiiiiççç olmıcak bu daha güzel oldu🙂 2 gün geçmiş valla hadi hayırlısı benimde bugün regl günüm oldum olacak eli kulağında ağrılarım başladı.hadi bakalım hakkımızda hayırlısı🙂
esincim canım benim güzel arkadaşım bende seni çok özledim inan.resmini gördüm güzeldin dahada güzel olmuşsun maşşallahhh🙂 herzaman facede olmaz ama bizde varız burda dimi🙂 tatlım minenettar kalırım valla doğumda adımı sayarsan allah büyük bellimi olur vakti saatinde demiş olursun rabbim banada verir🙂 uğra burayada arada çooook öptüm seni
hepsinize günaydınlarrr hayırlı cumalar🙂 bembeyaz bir güne uyandık inşallah bahtımızda şansımızda kar gibi güzel olsun.ben kar'ı çooooook seviyorum ya içim kıpır kıpır güzelliğe bakarmısınız heryer bembeyaz çoğu insan böyle havada yatağından çıkamaz ben 10:00 da gelmem gerekirken 7:30 da kalktım koşa koşa işe geldim sırf dışarı çıkmış karda yürümüş o güzel havayı içime çekmiş olmak için🙂 şu mübarek günde bütün içten dualarınız kabul olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhh.aminnn..
hepsinize günaydınlarrr hayırlı cumalar🙂 bembeyaz bir güne uyandık inşallah bahtımızda şansımızda kar gibi güzel olsun.ben kar'ı çooooook seviyorum ya içim kıpır kıpır güzelliğe bakarmısınız heryer bembeyaz çoğu insan böyle havada yatağından çıkamaz ben 10:00 da gelmem gerekirken 7:30 da kalktım koşa koşa işe geldim sırf dışarı çıkmış karda yürümüş o güzel havayı içime çekmiş olmak için🙂 şu mübarek günde bütün içten dualarınız kabul olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhh.aminnn..
lavinyam nerdesinki kız sen kara dokunamıyosun merakettim🙂 dokunmazmıyım hiç bir tanede senin yerine kardanadam bile yaparım sen meraketme🙂🙂ayyy evet yaaa ne güzel ben 2.5 senedir görmüyorum kar valla dokunmak isterdim bende hem bütün mikropları kırar ne güzel her mevsim güzel bencede benim içinde dokun kara defne emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?