canm merak etme gelir bebişin benm kızımda 6 gün sonra doğdu suni sancıyla erken doğar demelerine ragmen 9 ay haa doğdu haa doğucak dediler ama geç doğdu rabbim bir avazda kurtarsın inş kimselere duyurmadan hızlı bir şekilde sağsalim doğsun bebeğin öpüyorum sizislm kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız? tunacım iyi tatil yapmışsın sen napıosun cocuklar nasıllar? diğer kızlar siz ne yapıyorsunuz bebişler nasıl hamişler hamişlik nasıl gidio? Hepinize hayırlı ramazanlar olsun dualarınız kabul olsun inş.ben sık giremiyorum bu arada doğum hala yapmadım beklıyorum sancım felan yok ya🙁 inş suni sancıyla doğum yapabilirim dua edin aklınıza geldikçe bana hayırlısıyla bende kucağıma alabıleyım meleğimi.hepinizi cok öpüyorum elımden geldıkce sizlere yazarım öptüm hepınızı
kızlarrrr hamileyimmmmmmmm darısı tüm isteyenlerın basına🙂
yakışıklım meleklerim adına tşkler canım.
ciel amiinnn ne güzel dilekler herkesin ramazanı hayırlı olsun allah bayrama da eriştirsn inş.
beklenenbebişim iyiyiz canım ama bu aralar ilk dişimiz çıktı çıkacak salyalar ishal derken kuzum baya çekiyor yeri belli ama bir çıkamadı🙁 az kaldı senin de allah vaktini biliyor canım hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşman dileğimle...
slm kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız? tunacım iyi tatil yapmışsın sen napıosun cocuklar nasıllar? diğer kızlar siz ne yapıyorsunuz bebişler nasıl hamişler hamişlik nasıl gidio? Hepinize hayırlı ramazanlar olsun dualarınız kabul olsun inş.ben sık giremiyorum bu arada doğum hala yapmadım beklıyorum sancım felan yok ya🙁 inş suni sancıyla doğum yapabilirim dua edin aklınıza geldikçe bana hayırlısıyla bende kucağıma alabıleyım meleğimi.hepinizi cok öpüyorum elımden geldıkce sizlere yazarım öptüm hepınızı
ayy canım benimm tamda sıcaklara geldi diş çıkarması.Allah yardımcın olsun kuzucuğu çok öptümm annesi rahatca çıkarır inşallah tüm dişlerini.allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?