canım sağolasın sana da nice güzel bayramlar...Herkese mutlu,huzurlu bayramlar dilerim. Hayatinizin bayramda yediginiz cikolata ve tatli tadinda gecmesi dilegiyle...
tabi ki ekleriz özlem hg aramıza. Allah gönlüne göre versin daha taze gelinsin🙂 inş listemiz uğur getirir. bu arada facedeki grubumuza da istek yollamışsın kabul ettim oraya da hg🙂benide ekler misiniz bugün 29 günüm 36. güne kadar bekliorunm düzensizleşti yani ayın 25 i yazar mısıniz 25 ağustoss ben bursa dayım sağlıkçıyım memurummmm 20 yaşındymm 6 aylık evlym 3 aydır bebek istiyorumm
canım sağolasın sana da nice güzel bayramlar...
tabi ki ekleriz özlem hg aramıza. Allah gönlüne göre versin daha taze gelinsin🙂 inş listemiz uğur getirir. bu arada facedeki grubumuza da istek yollamışsın kabul ettim oraya da hg🙂
Slm kızlarr size bir müjdem var🙂 kızım ballı lokmam dün akşam ilk kez emekledi ve bana bayram hediyemi verdi ay baya çabalıyordu ilk atağını gördük sonunda çok şükür🙂 maşallah kızıma🙂 biz bayramda yokuz. annemlerle afyonda bir otele gidiyoruz bugün hazırlık vs derken giremem annemin laptopu yanında olacak çok özlersem belki girer size bir mrb derim🙂 yarın bayramlaşıp yola çıkacağız. o yüzden sizlerin de bayramını kutlayayım.
Hepinize sevgi, huzur, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu nice bayramlara... Allah seneye de bayrama eriştirsin inşş. hepinizi tek tek öpüyorum ♥
Slm kızlarr size bir müjdem var🙂 kızım ballı lokmam dün akşam ilk kez emekledi ve bana bayram hediyemi verdi ay baya çabalıyordu ilk atağını gördük sonunda çok şükür🙂 maşallah kızıma🙂 biz bayramda yokuz. annemlerle afyonda bir otele gidiyoruz bugün hazırlık vs derken giremem annemin laptopu yanında olacak çok özlersem belki girer size bir mrb derim🙂 yarın bayramlaşıp yola çıkacağız. o yüzden sizlerin de bayramını kutlayayım.
Hepinize sevgi, huzur, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu nice bayramlara... Allah seneye de bayrama eriştirsin inşş. hepinizi tek tek öpüyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?