Benim 20 veya 21 eylul tarihim
ayyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar merhaba nasılsınız unutmusum ben burayı bırden dank ettı aklıma ne ozlemısım buraları ılk göz agrım buralar benım ogluma hamıs kalmam ondan opncesı hep burası bana destek oldu sızlerde ozellıkle kayserıde b1 .5 ay guzel bı tatıl yaptık oglusumla annanemıs teyzemez ıle bol bol gezdık saga saglımde evımıze donduk cok sukur ıstanbul cok sıcak orda serın havaya alısmıstık sımdı cok sıcak gelıyor oglusumla bna
oglusum 5 ayı bıttı cok sukur buyuyoruz allahın ıznı ıle 7000 kılo 65 cm dık 20 gun once bakalım 6 ay asımız vuruldugu vakıt naıl olmus paşam egzama olayımı halen devam edıyor helede ıstanbula geldık gelelı dahada cogaldı allah yardımcımız olsunda sıcaklarda yawrumun canı cok yanıyor artı bırde ısılık olduk rabbım sıfa versın baska bı rahatsızlıgımız yok cok sukur ler olsun bızden bu kadar kızlar sızlerı cok opuyorum ve burdakı sohbetı cok ozluyorum...
maşalah senin kız da ne kadar tatlanmış öyle Allahım uzun ömürler versin zaman ne kadar çabuk geçiyor geçen sene bu zamanlar çocuğum olmuyor diye üzülüyordum şimdi ise bir oğlum var aman teyzesi oğlum iyi olsunda ben yorulmaya razıyımAllahım herkesi evladına sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin. öpüldünüz
ablam nerelerdesin sen ya özlettin kendini iyice🙁Merhaba kızlar🙂 görüşmeyeli çok uzun zaman oldu..Maşallah hamişler artmış,doğumlar yapılmış..Tüm anne adaylarını tebrik ediyorum..Olmiyanlarada sabır dileyerek en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatmalarını temenni ediyorum(çitos)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?