kozacım çok sağol canım benim durumumuda aynı hiç bir sorun yok yumurtalıklarda sorun yok hormonlar normal tüpler açık senin dediğin gibi takviye sanırım.inşallah canım bendede yapmaz sorun olmaz.aminnnnnnnn
güzel düşünelim güzel olsun. Biz de spermler sınırda ml de 20 milyon, toplamda 40 milyon, hareketlilikde toplamda % 50. doktor normal yolla da olur azcık sabretmeniz lazım diyor. Ben hızlandırmak için bu yollları tercih ediyorum. İkiz yapacam ben niyetimöyle🙂) Yazcam inşallah buraya da ikiz diye🙂 Hepimiz için hayırlısı hayatım
kozacım çok sağol canım benim durumumuda aynı hiç bir sorun yok yumurtalıklarda sorun yok hormonlar normal tüpler açık senin dediğin gibi takviye sanırım.inşallah canım bendede yapmaz sorun olmaz.aminnnnnnnn
Aman nazar değmesin 1.salkım.......................şubat 2.sheker_shey...............şubat 3.tuvanna....................şubat 4.AuSSie-AnGel...........şubat
5.esinerkan................martDüzce 24 Okul öncesi öğrt. Ne güzel süpriz oldu🙂 6.burju........................mart
7.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂 :salıncak: 1.pnr79..............19-20 şubat ???Ses yok huu??? 2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???
3.mavikedi..............24 mart ???Edirne 28 İngilizce öğrt. Hamiş adayı 🙂
4.beklenenbebiş.........25 mart ???Kayseri 20 Hamiş adayı 🙂
5.lalezar.............25-30 mart ??? Balıkesir 39 Memur Hamiş adayı 🙂
6.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂
7.çölmeleği...........26-31 mart ??? Mardin/Midyat 19 Hamiş adayı 🙂
8.elçin&su..............27 mart ??? Hamiş adayı 🙂
9.koza.....................28 mart-7 nisanAntalya 33 Hamiş adayı 🙂
10.kraliçearı.............29 mart Hamiş adayı 🙂
11.gülparem.............4 nisanAfyon 22 Üniv. öğrc. 12.sea34.................5 nisan 13.çitos...................5 nisan 14.haziran13........6 nisanİstanbul 35 Mühendis 15.best_dream..............8 nisan 16.sılam_nisa................8 nisan 17.yaseminnnnnnn........9 nisanKütahya 22 Ev hanımı 18.bembeyaz..................11 nisan Konya 26 Memur 19.mawişimbebekistiyor..........14 nisanİstanbul 41 Gayrımenkul danış. 20.tunaa..............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt. 21.aymelek............17 nisanErzurum 25 Hemşire 22.pirenses...............?Afyon 26 Ev hanımı 23.berna24................18 nisan 24.geweze............22 nisanAnkara 22 Üniv. öğrc. 25.denizzzz..........25 nisanMuğla/Fethiye 27 Muhasebe 26.baharrrımmm...............? Ardahan Güzellik uzmanı 27.melodi_cn...............30 nisanİstanbul 25 Ev hanımı
arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterse listeye tekrar ekleriz, o da lütfen umutlarını kaybetmesin: elif_ecrin...................?
adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz... (((((
(BENİDE YAZIN UNUTMAYIN YA LİSTEDE Bİ BEN YOKUM HAMİŞ DEGİLİM AMA ARANIZDAYIM 🙁 :küstüm:
doktor gerekli duyduğunda ya da hızlandırmak için önerebilir. İllaki kist yapmaz, doktor kontrolünde kullanılıyor ve o takip ediyor zaten. doğum kontrol hapın yumurtalarda tembellik yapmış olabilir belki, onun için, uyarmak için önermiştir.
Bu ay olmasa diğer ay olucak, önce çalışmak lazım tabi🙂) iyi yapıyorsunuz. hadi hayırlısı, anladığım kadarıyla yaşın küçük senin, şansın daha fazla olacaktır.