Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hayatım ben de kist oluşmadı. Aşılamaya karar verdim doktorum baskılamak için doğrum kontrol hapı verdi. defne defne klomen türevi ilaçları pek çok nedenle veriyorlar, yumurta geliştirmek içinde verebiliyorlar, benim durumunda olup yumurtası hormonu ya da kanalları açık birinde yumurtaları uyarmak içinde verilebiliyor. Herkeste kist oluşturmuyor biraz bünye. Çatlatma iğnesi de vuruldum ben. 4 yumurta kist oluşturmadı iki ay kullandım ben.


çöl melegı hayatım bebeişin hayırlı olsun ALLAHIM SAGKLI SIHATLI DOGMAYI NASIP ETSIN INSALAH
KIZLAR takmayın gercekten olacagı varsa zaten kendılıgınden gelecek bebeklerımızı ama gelmessede vardır onda bı hayır derız yanı..
koza cnm ne kıstı olustu sende acıklarmısın bana cnm benım bu arada hayırlısı olsun dıyelım ınsallah asılaman tutar ...
 
doktor gerekli duyduğunda ya da hızlandırmak için önerebilir. İllaki kist yapmaz, doktor kontrolünde kullanılıyor ve o takip ediyor zaten. doğum kontrol hapın yumurtalarda tembellik yapmış olabilir belki, onun için, uyarmak için önermiştir.

ya güzelim ben zaten doğumkontrol hapı kullanıyordum 1 sene oldu bıraktım zaten bıraktığımdan beri bekliyoruz olmuyo şimdi bana kist yaparsa tekrar hap falan beni resmen yıkar o verse ama ben kullanmasan ne olur acaba:)
 
Geri
Üst