hayırlı sabahlar herkeseee 🙂 malesef bugun adet oldum ama hayırlısı dıyorum artık banada doktor yolu gorundu daha once doktora gıdenler bana yardımcı olabılırmı acaba ben nezman gıtmelıyım adetım gecıncemı adetlıykende bıseyler yapıomu doktorlar aklıma baska soru gelmıo yardım edermısınız 😕
hayırlısı bitanem ne yapalım sobraki aylarda artık, kısmetimiz ne zamansa 🙂 canım ben adet donemınde gitmemiştim ama benımkı genel bi kontroldu , ultrasonla yumurtalıklarıma fılan bakmıstı. Bazı arkadaşlar 3.gunde gıtmısler kan ve horman testleri için sanırım. En dogrusu doktorunu arayıp ne zaman gelmen gerektıgını sormak olacaktır sanırım. Git ve guzel sonuçlarla dön canım benim🙂
benim 20 nisan regl günüm ama işallah bebegim tutunmuştur yazın ama kambersiz dügün olmaz
aramıza hoşgeldin, inş yakın zamanda bebeğin gelir..merhaba bende çok yeniyim...4/4/2011 itibariyle ilk aşılamamı oldummm aşılama olanlar ilk günlerdeki hisleriniz neydi ben pek bişey hissetmiyorum...belirtiler sonramı başlıcak acaba
ay ne demek güzelim sağolasın severek yapıyorum🙂 ama listenin başında yazdım o konuda yardımcı olursanız sevinirim.canlarım sizide boş bırakmaya gelmir yahu.gözlerim kımıştı.çoşmuşsunuz kızlar bencede canım tek bi doktora takılıkalma. biri diyor başka bişey öteki diyor başka bişey. ben yaşadım sende yaşama
sen her halinle güzelsin ablacıgım
ah tunacım sen olmasam biz ne yaparız şu liste işi çok hoşuma gidiyo bu konuda tebrik ederim seni
hayırlısı olsun güzelim, inş önümüzdeki ay hamiş kalırsın, bizim de 2. bebeğimiz 4 aydır gelmeyince doktora adetin 3. günü gittim, hormon testi yapıldı, sonra yumurtlama takibine başladık, adetin 12-14 ve 21. günleri yapılıyor, yumurtanın durumuna ultrasonla bakıyor, Allah gönlüne göre versin canım gençsin daha..hayırlı sabahlar herkeseee 🙂 malesef bugun adet oldum ama hayırlısı dıyorum artık banada doktor yolu gorundu daha once doktora gıdenler bana yardımcı olabılırmı acaba ben nezman gıtmelıyım adetım gecıncemı adetlıykende bıseyler yapıomu doktorlar aklıma baska soru gelmıo yardım edermısınız 😕
yok yok yokkkkkkkkk.yine negatif çıktı.Bugün yarın gelir kırmızılar.Anlaşıldı kızlar ben tedavisiz hamile filan kalamayacağım öyle gözüküyor.Oda bir ihtimal heralde.Ne kada kolay söledi hemşire.negatif.yıkıldım ya.zaten olumsuzluklar gelirse üst üste gelirmiş.neyse böle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?