oy oy kızlar yazdıklarınızı okumaktan gözlük numaram yakında büyüyecek beni düşünün birazcanım hormontestleri aç daha iyi çıkıyor
rabbimden hayırlısı canım hayır hayır olsun nasıl yorarsak öyle çıkarmış.hamişolmak nasip etsin hepimizi
ah sorma canım benim koçişte etrafımda dönüyor. üstümü örtüyor. bebişler gelmeden bizleri üzüyorlar.kıymetlerini anlarlar harelde.
ah sorma canım benimde 2 gün kaldı. hiç bir belirti olmadıgından test amaya tenezül bile etmiyorum.reklamı gördünüz mü bilmiyorum ama promosyon bile yapmışla 2 alan a1 bedava dalga geçer gibi
canım vajinal ultrasan nasıl oluyor
canım sadece adetin 3. günü kan tahlili yaptı, bir da cumt günü gidicem 21. günü o zaman kanda bakılacak. bu arada listemizde yoksun istersen ekleyebilirim.
hadi hayırlısı canım, nisanda hangi tarihte bekliyosun? onu yazıyorum listeye.
tatlım umutlar gelecek aya kaldı, üzülme inş o zaman hamiş kalırsın hayırlısı...
tamam canım ekliyorum hemen.
best_dream canım kıyamam yaa nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, inş bebeğin yakın zamanda gelir. sheker_shey ve lalezar kızlar sizin de pozitif enerjinize hayranım, Allahım inş sizlerin de tekrar yüzünü güldürür.
simeli merhaba nasılsın canım? sen ne zamandır bebiş deniyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?