M Misafir Forum Okuru 9 Haziran 2008 #1 Zekayı Geliştiren Fotoğraflar Zekayı Geliştiren Fotoğraflar İNSAN BEYNİ GÜNLÜK YAŞAMDA BASİT YÖNTEMLERLE KALIPLARDAN KURTULARAK DAHA VERİMLİ ÇALIŞTIRILABİLİR. İŞTE ZEKA VE HAFIZA KÖRELMESİNİN ÖNÜNE GEÇECEK ZİHNİNİZİ ARTIRACAK FOTOĞRAFLAR
Zekayı Geliştiren Fotoğraflar İNSAN BEYNİ GÜNLÜK YAŞAMDA BASİT YÖNTEMLERLE KALIPLARDAN KURTULARAK DAHA VERİMLİ ÇALIŞTIRILABİLİR. İŞTE ZEKA VE HAFIZA KÖRELMESİNİN ÖNÜNE GEÇECEK ZİHNİNİZİ ARTIRACAK FOTOĞRAFLAR
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 9 Haziran 2008 #2 Cevap: Zekayı Geliştiren Fotoğraflar çok ilgınc emegıne saglık
melegimeren Yeni Üye Üye 10 Haziran 2008 #5 Cevap: Zekayı Geliştiren Fotoğraflar paylaşım için teşekkürler
RoCCo Yeni Üye Üye 10 Haziran 2008 #6 Cevap: Zekayı Geliştiren Fotoğraflar zihnim açılmış gibi hissettim :zuha: emeğine sağlık adminim🙂
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 15 Haziran 2008 #8 Cevap: Zekayı Geliştiren Fotoğraflar teşekkürler canım(şimdi daha akıllımı oldum hehehe ALLAH kocişime yardım etsin)
Cevap: Zekayı Geliştiren Fotoğraflar teşekkürler canım(şimdi daha akıllımı oldum hehehe ALLAH kocişime yardım etsin)