MEÇHUL Daimi Üye Üye 12 Mart 2009 #1 zilan'ım iyiki doğdun:) canım doğum günün kutlu olsun nice senelere tatlı gelinim🙂🙂🙂
fırtına Yeni Üye Üye 12 Mart 2009 #2 Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 sevdiklerinle beraber sağlıklı huzurlu nice mutlu yıllar diliyorum canım
Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 sevdiklerinle beraber sağlıklı huzurlu nice mutlu yıllar diliyorum canım
ZiLaN Yeni Üye Üye 12 Mart 2009 #3 Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 canım meçhulum tatlı dilli kaynanam çok teşekkür ederim beni unutmadığın için🙂 fırtınam sanada çok teşekkür ederim ben bu siteye girdiğimde ilk senle muhabbet etmiştik o yüzden yerin bende çok ayrı sizleri çok seviyorum...
Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 canım meçhulum tatlı dilli kaynanam çok teşekkür ederim beni unutmadığın için🙂 fırtınam sanada çok teşekkür ederim ben bu siteye girdiğimde ilk senle muhabbet etmiştik o yüzden yerin bende çok ayrı sizleri çok seviyorum...
ZiLaN Yeni Üye Üye 12 Mart 2009 #5 Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 çok teşekkür ederim elmalı kurabiye m seni seviyorum biliyosun..
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Mart 2009 #6 Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 yenii yaşıın sana sağlık ve sevdiklerinle bir ömür boyu huzur versiin canıım
Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 yenii yaşıın sana sağlık ve sevdiklerinle bir ömür boyu huzur versiin canıım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Mart 2009 #7 Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 İyiki doğdun Zilan 🙂 Hepi börtdey tu yu yani
ZiLaN Yeni Üye Üye 12 Mart 2009 #8 Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 çok teşekkür ederim M.C... şarkı için ayrıca teşekkür ederim😀
ZiLaN Yeni Üye Üye 12 Mart 2009 #9 Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 şeker candym çok teşekkür ediyorum sanada,dileklerin sana dileğimdir 😉
fırtına Yeni Üye Üye 12 Mart 2009 #10 Cevap: zilan'ım iyiki doğdun🙂 bende seni çok seviyorum canım benim