Mükemmel Kadın Vücudu Nicole Kidman'ınki gibi olmalı

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Mükemmel Kadın Vücudu Nicole Kidman'ınki gibi olmalı
en güzel kadın vücudu güzel kadın vücudu en vucudu engüzel vucudu bayan
Polonya'nın Wroclaw Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, erkekler gibi kadınlar da karşı cinste uzun bacağı seviyor.
Araştırma sonuçlarını yorumlayan ABD'nin UCLA Üniversitesinden Psikoloji Doçenti Martie Haselton, "Biz erkeklerin karşı cinste uzun bacak tercihi
bilinen bir şeydi. Bu araştırmayla kadınların da karşı cinste uzun bacaklıları tercih ettiği otaya çıktı" dedi. Gönüllülere 7 erkek ve kadın görüntüsünün çekicilik derecelerinin sorulduğu araştırmada, deneklerin çoğunluğu, ortalamadan daha uzun bacaklara sahip olanları seçtiler. Görüntülerdeki kadın ve erkeklerin tamamı aynı boyda olmasına karşılık, her biri normlardan yüzde 5, yüzde 10 ve yüzde 15 daha uzun bacaklara sahip bulunuyordu.

Nicole Kidman tarife uyuyor



Deneklerin büyük bölümü ortalamadan yüzde 5 daha uzun bacaklıları, bir bölümü de bacak uzunluğu ortalamadan yüzde 10 daha fazla olanları tercih
ettiler. Üniversitedeki bir başka araştırmada da, mükemmel kadın vücudu için, bacakların üst vücuttan 1,4 kat daha uzun olması gerektiği ortaya çıktı.
Araştırma sonuçlarında ortaya çıkan ölçülerin, aktris Nicole Kidman'ınkilere tıpatıp uyması da dikkati çekti.
 
Geri
Üst