Yılbaşı Gecesi İçin Saç Modelleri

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Yılbaşı Gecesi İçin Saç Modelleri
öne doğru uzayan saç modeli kukuleta modelleri yılbaşı gecesi için saç modelleri yılbaşı gecesi okul

Kesinlikle bu yılbaşı yana doğru toplanmış saçlar en çok tercih edilenler olacak ve yuvarlak maşa ile dalgalar bitti… Sakın telefon kablosu gibi kıvırcık maşa yaptırmayın… Ancak dalga olacaksa düz maşa ile hafif hareketler çok hoş duracaktır..

Bu arada… Saçlarınızı yılbaşı ağacına çevirmeyin.. Eğer illaki yeni yıla ait bir şeyler taşımak isterseniz bunu kafanıza geçirdiğiniz kukuleta değil ya da üfleyince öne doğru uzayan düdüklerle değil bazı detaylarla kendinize hatırlatın… Asla sim kullanmayın… Swarovski taşlı tokalardan bir iki tanesi yana tutturduğunuz saçınızın en harika süsü olacaktır.. Gerçekte yeni yıl diye bir şey yok aslında zaman akarken biz aralarına şeritler koyuyoruz ve eğer kendimizi iyi hissederek bir yıla girersek her şey daha iyi olacaktır bunu biliyoruz..
Öyleyse yeni yıla yepyeni bir imajla girmenizde yarar var.. Böylece 2009′a yinelenerek girme şansınız olabilir… Unutmayın hayatınızın en önemli 30-40 yılbaşından birine daha yaklaşıyoruz ve yaşamak gibi mükemmel bir şansımız var hemde "insan" olarak öyleyse insan olmanın tadını çıkarmalıyız… İnsan doğar süslenir ve ölür…..
Neden olmasın bence iyi fikir… Sizce de öyle değil mi? Basit ve iyi… Yeni yıl için saç dileklerim..
* Kıvırcık saçlılar dümdüz yaptırsınlar… 6 ay kullansınlar.
*Kısa saçlılar, keratinle saçlarını uzatsınlar, sevgili, eş bulsunlar.
  • Gelin adayları, gelin saçlarını İlker Yavruturk ün güzellik merkezinde yaptırsınlar..
  • Tüy gibi saçı olanlar sıcak makasla saçlarını kestirip gür saçlı olsunlar.
Ve bu işlemleri internetten okuyup yaptırdıkları için indirimi kapsınlar.
EE HADİ BAKALIM GEL ARTIK 2009…
 
Geri
Üst