Her Kadının Gardrobunda Bulunması Gerekenler...

T

TİTAN

Forum Okuru
Her Kadının Gardrobunda Bulunması Gerekenler...
gardropta bulunması gerekenler gardropta olması gerekenler gardropta olmazsa olmazlar ile ilgili bilgiler burada melekler. İster ev kadını olun, ister kariyer peşinde koşan çalışan bir kadın olun, ister her ikisi :) Katılmanız gereken bir yemek daveti ya da düğün daveti mutlaka olacaktır. Eğer vaktiniz azsa ve ne giyeceğinize karar veremiyorsanız, gardropta olmazsa olmazlar arasında yer alan kıyafetleriniz sizi kurtaracaktır. Peki nedir bu gardropta olması gerekenler ? Şık ve bakımlı olmak bu sayede de özgüvenle hayata pozitif bakmak istiyorsanız size vereceğimiz tavsiyelere kulak verin melekler :)


gardrop1-18b.jpg



Siyah bir ceket, pantalon ve etek takımı her bayanın gardırobunda olması gereken kıyafetlerdendir. Bu ceketin içine badi giyip spor hale getirilebilir, gömlek giyip daha resmi bir hale getirilebilir. İçerisine abiye, pırıltılı bir bluz giyinip etekle kullanıldığında ise düğünlerde davetlerde abiye olarak giyebilir.

Bunun dışında siyah bir tuvalet te bir bayanın gardırobunda mutlaka olması gereken kıyafetler arasındadır.



gardrop2-299.jpg



Siyah topuklu bir ayakkabı hem jean altına hem de kumaş pantolon ya da etek altına çok iyi gider. Aynı şekilde beyaz gömlek te bunlarla çok iyi kombinlenebilir.

Blazer ceket , beyaz tişört, deri çanta ve klasik bir jean de birbiriyle de diğer parçalarla da kombinlenebilen gardrobun olmazsa olmazlarıdır.

Ayrıca baharlık bir trençkot ve son yılların gözdesi babetleri de bu listeye dahil edebiliriz.
 
Geri
Üst