Msn De Birinin Sizi Sildiğini Nasıl Anlarsınız öğrenmek ister misiniz?

M

Misafir

Forum Okuru
Msn De Birinin Sizi Sildiğini Nasıl Anlarsınız öğrenmek ister misiniz?
Msn De Birinin Sizi Sildiğini Anlama


Msn De Birinin Sizi Sildiği Nasıl Anlaşılır



Daha önce sizlere https://www.meleklermekani.com/tekn...-gorunenleri-anlayabilme-nasil-yapiliyor.html diye bilgiler aktarmıştık. Şimdi msn de beni silmiş mi silmemiş mi diyen tüm arkadaşlarımız için, msn de birinin sizi sildiğini nasıl anlarsınız diye bilgiler paylaşıyoruz Melek'ler:)

msn-1b8.jpg


Microsoft, karşıdaki kişinin sizi tamamen silmesi durumunda size bunu öğrenme hakkı vermiştir. Ancak birisinin sizi 'geçici olarak' bloke etmesi, yani engellemesi Microsoft'un gizlilik kuralları gereği engellenen kişiye açıklanmaz. Bu nedenle engellenip engellenmediğinizi anlamanın bugün için anlamanın bir yolu yoktur; ancak bu konuda tahmin yürütebilmeniz de imkansız değildir elbette.

Örneğin bunun için Live Messenger listenizde bulunan ve sizi engellediğini düşündüğünüz bir kişiye sağ tıklayın ve bu kişinin Profil sayfasına girin. Açılan pencerede o kişinin profil sayfası görüntülenecektir. Eğer bu kısımda uzun zamandır hiçbir aktivite kaydedilmemişse ya da eklenen bir resim yoksa, bu kişinin sizi bloke etmiş olma ihtimali vardır.
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst