2008 Eylül Ayı Burç Yorumları Tamamı

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2008 Eylül Ayı Burç Yorumları Tamamı
31 ağustos 2008 deki yeniay 15 Eylül’deki dolunaya kadar büyüme evresinde bulunuyor.Yeni projelere başlamak isteyenler için mükemmel bir evre.Çünkü daha sonra ay küçülmeye başlayacak ve 25 inden sonra da Merkür retorusu başlıyor.

Başak burcu mütevazi,çalışkan , titiz yapısı ve mükemmele ulaşmak arzusu nedeniyle bir türlü huzur bulamaz. Sağlıklı olmak adına elinden gelen her şeyi yapar ve bu uğurda zevklerini bir kenara bırakmakta pek zorlanmaz.Sizin için çalışacak bir eleman arıyorsanız, çalışacağı iş rutin ve ayrıntılara dikkat etmek gerektiren bir iş olacaksa bir Başak burcu işinizi fazlasıyla görecektir.Ayrıca ofis işlerinizi halledecek bir ikinci adam arıyorsanız da Başak burcu uygun bir seçimdir. Muhasebeci,işçi,memur ,doktor,inşaat mühendisi Başak burcundan olanlarda yaygın mesleklerdendir.

Bu ay Başak burcunda ilerleyen Güneş ,çalışan sınıfa,askerlere,sağlık sektöründe ve üretim sektöründe olup bitenlere dikkatimizi yöneltecektir.3-4 eylül ve 13-14 eylül ve 21-22 eylül bu açıdan dikkat çekici günler olabilir.

Bu ay Merkür,Venüs ve Mars Terazi burcunda.Bu gündemimize ilişkileri,anlaşmaları ve anlaşmazlıkları,uzlaşma gerekliliği ve işbirliğini taşıyacaktır.Gürcistan nedeniyle yakın çevremizde başlayan stresli ortam uzlaşma sağlanamazsa tehlikeli bir noktaya taşınabilir.Terazi ‘deki Mars barışı sağlamak için savaşmaktan kaçınmaz ve zararlı bir konumdadır.Eylül ayı boyunca Mars Terazi burcunda kalacak.

Koç burcu;İkili ilişkilerinizin hareketli ve heyecanlı olduğu bir ay.Danışmanlık türü iş yapan Koçlar için oldukça kazançlı ve verimli bir dönem olabilir.İş yoğunluğu sizi zorluyor ve iş konusunda disiplinli olmak ve sınırlarınızı belirlemelisiniz.Bu sağlık sorunları ihtimalini ve stresinizi azaltacaktır.

Boğa burcu;Sanat veya spor alanında çalışan boğalar için verimli bir ay olabilir.Keyfine ve damak tadına düşkün Boğalar bu ay biraz aşırıya kaçabilir.Beslenmenize ve sağlığınıza daha fazla dikkatinizi vermelisiniz.

İkizler burcu;2-3 haziran doğumlu olanlar ev veya ebeveynleriyle ilgili sorumluluklar nedeniyle biraz sıkılabilir.Sorunları sabırla çözmek sizin için zor olsa da bunu denemeniz gerekiyor.Spor yapıyorsanız bu çok iyi yapmıyorsanız hemen başlayın, stresinizi atıp biraz rahatlamanızı sağlayacaktır.

yengeç burcu;Karşıt burcunuzda ilerleyen Jüpiter ikili ilişkilerde hoşgörü ve rahat bir ortam bulmanıza yardımcı oluyor.Ayrıca ciddi bir ilişki arayışında olanlar için güzel fırsatlar getirebilir.Yengeçler evlerine çok önem verirler ve bu ay evinizi yeniden düzenlemek ya da tadilat yaptırmak isteyebilirsiniz.

Aslan burcu;
Kısa mesafeli yolculuklar ve karşı cinsten alacağınız güzel haberler sayesinde oldukça keyiflisiniz.9-10 Ağustos doğumlu Aslanlar önemli kararlar alabilir ya da kendileri için çok önemli olabilecek insanlarla tanışabilirler.

Başak burcu;Burcunuzda ilerleyen Satürn sorumluluklarınızı artırırken sizi kısıtlıyor ama size saygınlık da sağlıyor.Çalışmayı seven ve mükemmeliyetçi yapınızla işlerinizi ihmal etmeniz sözkonusu değil.Ancak bu arada kendinizi fazla zorlayıp sağlığınıza zarar vermeyin.Bu konuda 3-4 eylül doğumlular özel bir dikkat göstermeli.

Terazi burcu;Burcunuzda ilerleyen Mars,Venüs ve Merkür sizi enerjik kılıyor ve cesur girişimlere yönlendiriyor.Ayrıca fiziksel görünümüz şu aralar son derece dikkat çekici ve cezbedici bir güzelliğe sahip,boşa harcamayın,keyfini çıkarın.

Akrep burcu;Girişimci Akrepler işlerinden elde ettikleri gelirin arttığı, kazançlı bir dönemdeler.Ancak dikkatli olmalı ve sezgilerine kulak vermeliler.Çünkü başka insanların söylediklerine bakarak verilen kararlar yanlış harcamalarla kazançlarını kaybetmelerine neden olabilir.

yay burcu;İkinci evinizdeki Jüpiter mali durumunuz için güzel fırsatlar getirebilir.Geçtiğimiz dönemde disiplinli bir şekilde çalıştıysanız 3 Aralık doğumlular kariyer açısından ödüllendirici bir gelişme sağlayabilirsiniz.

Oğlak burcu
;Moral ve şans açısından oldukça güzel günler yaşıyorsunuz.Beklemede kalan gelişmeler ve fırsatlar 10 eylülden itibaren yeniden önünüzde belirecek.Cesur olun ve değerlendirin.

Kova burcu;11-12 Şubat doğumlu Kova’lar biraz dalgın ve kafaları karışmış durumda olabilir.Sanatçı olan Kovalar için ise son derece verimli ve mükemmel bir dönem.Eski ve uzaklarda olan bir arkadaşınız ile yeniden karşılaşmak sizi çok mutlu edebilir.

Balık burcu;11-12 Mart doğumlu olan Balık’lar kendilerini yenilemek ve özgürleşmek isteği ile dolu.Ancak evli olanlar eşlerinden aradıkları desteği bulmakta biraz zorlanıyor olabilir.Mali açıdan özgürleşmek işlerinizi kolaylaştıracaktır.Dikkatinizi verirseniz bu ay kazançlı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
 
Cevap: 2008 Eylül Ayı Burç Yorumları Tamamı

Oğlak burcu;Moral ve şans açısından oldukça güzel günler yaşıyorsunuz.Beklemede kalan gelişmeler ve fırsatlar 10 eylülden itibaren yeniden önünüzde belirecek.Cesur olun ve değerlendirin.

buda yükselenim:)
Akrep burcu;Girişimci Akrepler işlerinden elde ettikleri gelirin arttığı, kazançlı bir dönemdeler.Ancak dikkatli olmalı ve sezgilerine kulak vermeliler.Çünkü başka insanların söylediklerine bakarak verilen kararlar yanlış harcamalarla kazançlarını kaybetmelerine neden olabilir.

teşekürler:)
 
Cevap: 2008 Eylül Ayı Burç Yorumları Tamamı

teşekkürler :)
 
Geri
Üst