2013- 2014 Modern Berjer Koltukları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2013- 2014 Modern Berjer Koltukları
Yeni Sezon Berjer Modelleri
2013- 2014 Berjer Modelleri Örnekleri
En Güzel Berjer Çeşitleri

Her zaman modayı takip etme yeni trendi evlerde yaşatma arzusu içerisinde evlerimizi dekore ederiz. Bu sene ne modası, koltuklarım nasıl olmalı, hangi renk ya da desen tercihinde bulunmalıyım soruları resmen dedikodu şeklinde kulaktan kulağa geçer. Eski yılların modası her geçen sene karşımıza yeniden çıkmakta ve başka şekillerde moda olmaya başlamaktadır. Bu eskilerin modasında yer alan trendlerden bir tanesi de berjer modelleri ile karşımıza çıkmaktadır.

Eski oymalı tip koltuk takımlarının tekli koltukları olan berjerlerle karşımıza çıkmaktadır. Çiçekli desenlerle, çizgili ya da parlak renklerle karşımıza çıkarak salon, oturma odası ya da çocuk- genç odası dekorasyonlarında yararlanabileceğiniz seçenekler arasında yer almaktadır. Yepyeni bir trend odamda yaşasın istiyorsanız yeni renkli berjer modelleri arasından seçim yaparak odalarınızda yeni modayı yaşatmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Özellikle değişken ruhlu bir çocuğunuz varsa 2014 senesi için gerekli renkli berjer modelleri arasından seçimde bulunarak çocuğunuza güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Özellikle pop art berjer modelleri arasından seçimde bulunmak yerinde bir tercih olacaktır.
images (1).jpg
images (2).jpg
images.jpg
indir (1).jpg
indir.jpg
 
Geri
Üst