İstanbul Liman Lokantası Yılbaşı Programı 2011

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İstanbul Liman Lokantası Yılbaşı Programı 2011
yılbaşı programları 2011 istanbul
2011 yılbaşında muhteşem bir fasıl programıyla Liman meyhanesinde girmek istiyorsanız sizleri unutulmaz bir yılbaşı programı ve eşsiz bir menü bekliyor.

liman-meyhanesi1-2282.jpg



Liman Meyhanesi sizleri 2011’e girerken, Harika tatlar ve şık bir eğlence programı ile ağırlayacak.

Boğazın tüm ışıklarını görebileceğiniz manzarası ile Liman Meyhanesi , Yılbaşı gecesini Istanbul’da sevdikleriyle birlikte kutlamayı tercih edenler için hazırlandı.

Şampanya ile karşılıyor Liman sizi, Enfes lezzetler içeren ve özel olarak hazırlanan mönüsü ile şık yılbaşı yemeği sırasında 2010’u uğurlarken Erkan Tokmak ve ekibi Türk sanat müziğinin en neşeli parçalarını sizlerin eşliğinde söylüyor.

Yeni yılın ilk dakikalarında Şampanyalarınızı yudumlarken Liman Lokantası ana salonunda başlayacak olan Parti ise Dj’lerin canlı performansı ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor.

Lezzetli, Eğlenceli, Seçkin bir Yılbaşı Gecesi için bekliyor Liman sizi…

Yılbaşı süslemeleri, Çam ağacı, Katyon seti ( şapka, maske, kaynanadili, maytaplar )

MÖNÜ + LİMİTSİZ STANDART YERLİ İÇKİ 200.- TL

Rakı, Kırmızı Beyaz Şarap, Miller- Efes, Votka, Cin

22 ARALIK TARİHİNE KADAR 180 TL

Liman meyhanesinde Yılbaşı programına katılan misafirlerimiz Liman Lokantası Ana salonunda gerçekleşecek Partiye 24:00 dan itibaren ücretsiz katılabilirler.

ERKEN REZERVASYON İNDİRİMLERİNDEN YARARLANMAK İÇİN LÜTFEN 0212 292 39 93 DEN BİZİ ARAYIN

LİMAN MEYHANESİ 2010-2011 YILBAŞI GECESİ MÖNÜ ve PROGRAMI

Şampanya ile karşılama.

ZENGİN YILBAŞI MEZELERİ

Beyaz peynir, Kavun, Deniz börülcesi, Közde Patlıcan salatası, Mercimek köftesi, Çerkez tavuğu, Lakerda, Somon Füme ve Somon Havyarı, Kokteyl Soslu Deniz Mahsülleri Tartar, Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Vinigret Soslu Kuşkonmazlı Enginar



MANTARLI ve HİNDİLİ KREP

Nar Ekşili suprem sos ve körpe yeşillik eşliğinde



IZGARA DANA MADALYONLARI

Karamelize Arpacık Soğanı, Nohut Püresi ve kuşkonmazlı sebze buketi ile

VEYA

IZGARA LEVREK

Oesteur soslu, kremalı patates katları ile



PARFE TUTTI FRUTTI

Çikolata ve vişne sos eşliğinde



PETITFOUR VE KAHVE


KURUYEMİŞLER VE ÇEREZLER



GEÇ SAATLERDE

TAZE FESLEĞENLİ DOMATES ÇORBASI
 
Geri
Üst